Açılışta sergilenen ürünler göz kamaştırdı

Türkiye ve bölgede seramik denince akla ilk gelen markalardan NG Kütahya Seramik ve Trakya yapı sektörünün söz sahibi firmalarından Kırcalı Yapı ortak girişimi olan mağazası Çorlu’da Çetin Emeç B

Çorlu 23.11.2012 20:41:00 0
Açılışta sergilenen ürünler göz kamaştırdı
BÖLGEYE HİTAP EDECEĞİZ
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Tekirdağ milletvekili Bülent Belen, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, teşhir ürünleri büyük ilgi gördü. Kırcalı Yapı adına konuşma yapan Melahat Kırcalı, kadınların bu işlere daha da değer kattığını belirterek “Tüm bölge halkına Kırcalı Yapı’ya gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sektörde başarılı konumlarımızın nesiller boyu sürdürdüğümüz kararlı ve azimli çalışmanın ürünü Yeni mağazamızla da sadece Çorlu değil tüm bölgeye hitap edeceğiz” dedi.
 

KADINLAR EKONOMİYE DEĞER KATIYOR

Çorlu’ya ilk kez 1964 yılında geldiğini söyleyen Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, aradaki değişimin mukayese edilemeyecek ölçüde olduğunu belirterek “Çorlu’yu cennete çeviren tüm Çorlululara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Mağaza yerleşiminde uygulanan iç mimariden çok etkilendiğini ve bu çalışmanın hangi mimarların ürünü olduğunu öğrendiğinde karşısına Melahat Kırcalı isminin çıktığını söyleyen Güral “Kendisi belki bir mimar değil ancak mağazayı çok güzel tasarlamış. Kadınların mutlak suretle iş hayatına katılması gerektiğine bir kez daha inandım” diyerek, kadınların ekonomiye değer kattığını vurguladı.
 

KOLEKSİYONLARI İNCELEDİLER

Nafi Güral’ın kadınların iş hayatındaki yeri hakkında sarf ettiği sözlere katıldığını belirten MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise çocukluğundan beri aşina olduğunu söylediği Kırcalı Yapı isminin bugün ulaştığı konumu takdirle karşıladığını kaydetti. Kurdele kesiminden sonra mağazayı gezen davetliler Kütahya Seramik’in yurtdışında da birçok ödül kazanan seramik ve cam koleksiyonlarını inceleme fırsatı buldular.
 
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10