Çerkezköy Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Çerkezköy Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ilçe merkezi, belde ve köylerdeki 44 okulda görev yapan toplam bin 547 öğretmene hazırlanan hediye paketlerini dağıttı.

Çerkezköy 23.11.2012 21:56:00 0
Çerkezköy Belediyesi öğretmenleri unutmadı

 Çerkezköy Haber - Önceki yıllarda da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere çeşitli hediyeler sunan Çerkezköy Belediyesi, bu geleneği bu yıl da sürdürdü.

 

OKULLARI ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce’nin sorumluluğunda gerçekleştirilen program kapsamında Çerkezköy Belediyesi görevlileri dün Çerkezköy merkezde bulunan 22 okulda görev yapan 842 öğretmeni okullarında ziyaret ederek, kendilerine belediye tarafından hazırlanan ve “Türk kahvesi, çikolata ve Belediye Başkanı Ali Ertem’in tebrik ve teşekkürlerini içeren kartı”nın yer aldığı hediye paketlerini takdim etti.
 

BELDEDEKİ ÖĞRETMENLER DE UNUTULMADI

İlçe merkezi dışında belde ve köylerdeki okullarda görev yapan öğretmenleri de unutmayan Çerkezköy Belediyesi, belde ve köylerde eğitim öğretim veren 22 okuldaki 705 öğretmene de Öğretmenler Günü dolayısıyla hediye paketi sundu.
 

DÜNDEN BUGÜNE ÇERKEZKÖY

Öğretmenleri okullarında ziyaret ederek hediye paketi VEREN Çerkezköy Belediyesi görevlileri, öğretmenlere ayrıca Çerkezköy BelediyeSİ tarafından hazırlanan ve “Çerkezköy’ün tarihçesi ve Çanakkale Savaşı’na katılanlar”, “Trakya manevraları ve Atatürk”, “Kore Savaşı ve değerlerimiz” ve “Kıbrıs Barış Harekatı ve Çerkezköy” bölümlerinden oluşan “Dünden Bugüne Değerleriyle Çerkezköy” belgesel CD’sini hediye etti.
 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10