Geçmişten günümüze Çorlu

Çorlu Kent Konseyi tarafından Orion Alışveriş Merkezi’nde 1Aralık Cumartesi “Geçmişten Günümüze Çorlu” konulu Fotoğraf Sergisi açılacak.

Çorlu 26.11.2012 18:47:00 0
Geçmişten günümüze Çorlu
16 GÜN AÇIK KALACAK
Saat 13.00’da gerçekleştirilecek olan açılışın ardından 16 gün boyunca açık kalacak serginin, Çorlu’nun kaybolmaya yüz tutan, tanıkları, git gide azalan yakın tarihine pencere açmak amacı ile ortaya çıkan bir çalışmanın parçası olduğunu belirten Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Aynı zamanda 20’nci yüzyıl ilk yarısından başlayan tarih diliminden küçük bir kesittir. Fotoğraf sergisini gezenler, Çorlu’nun Balkan Savaşı’ndan itibaren dününü de görme şansı bulacaklar. Evlerinin, işyerlerinin, parklarının, çarşılarının, pazarlarının yerlerinde, daha önce neler bulunduğunu görebileceklerdir” dedi.
 

SONRAKİ SERGİLERİN TOHUMLARI ATILACAK

Bu sergi sayesinde, bundan sonraki Fotoğraf Sergisi için her geçen gün devleşen bir arşivin tohumlarının atılmış olacağını ifade eden Cesur “Çorlu’yu sevenlere, özleyenlere, uzakta da olsa kalbi Çorlu için atanlara bu sergi armağan olsun. Bu “Fotoğraf Sergisi”nin ilerleyen zamanlarda başka SERGİ projelerinin de tetikleyicisi olması bekleniyor” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10