Karaağaç’a ‘Bereket’ geldi

Bereket Pide ve Lahmacun Salonu Karaağaç Atatürk Mahallesi Emek Caddesi’nde vatandaşların hizmetine girdi. İşletmeciliğini Kenan Çifçi ve Davut Altekin’in yaptığı Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nun aÃ?

Çerkezköy 26.11.2012 18:52:00 0
Karaağaç’a ‘Bereket’ geldi

 Çerkezköy Haber - Bereket Pide ve Lahmacun Salonu, düzenlenen törenle Karaağaç Atatürk Mahallesi Emek Caddesi No:12’de hizmete açıldı. 

 

NÜFUSLA BİRLİKTE İŞLETMELER DE ARTIYOR

Açılış programında konuşma yapan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç’ta artan nüfusla birlikle açılan işletme sayısının da arttığına dikkat çekti. Yeni hizmete açılan işletmede, Karaağaçlıların aileleri ile birlikte yemek yeme imkanı bulacaklarını söyleyen Yücel, işletmenin Karaağaç’a hayırlı olmasını temenni etti.
 

AÇILIŞI YÜCEL YAPTI

Özkan Yücel konuşmasının ardından kurdeleyi keserek işletmenin açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Kenan Çifçi ve Davut Altekin’in yaptığı Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nun açılış töreninde davetlilere de ikramlarda bulunuldu.
 
 

EV VE İŞYERLERİNE SERVİS

Pazar günü saat 13.30’da yapılan açılış törenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Karaağaç Jandarma Karakolu Kıdemli Başçavuş Musa Aydoğan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Kerim Demir ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışa katılan herkese teşekkür eden işletmeciler Kenan Çiftçi ve Davut Altekin, Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nda çorba, lahmacun, pide, kebap, tatlı, salata çeşitleri ile Karaağaçlılara hizmet vereceklerini ifade ederek, sulu yemek çeşitlerinin de yer aldığı iş yerinde evlere ve işyerlerine servis imkanı da sunulacağını söyledi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10