Hema, öğrencilere çevre bilinci aşılıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hema TRW Otomotiv Direksiyon Sistemleri A.Ş. ve Hema Otomotiv Sistemleri A.Ş. ekibi, Saray;’da bulunan Safaalan 75. Yıl Mehmet Uygun Ortaokulu öğrencilerine yön

Çerkezköy 26.11.2012 18:52:00 0
Hema, öğrencilere çevre bilinci aşılıyor
PAYLAŞARAK YAYGINLAŞTIRILACAK
Eğitimlerle ilgili bilgi veren Hema TRW Otomotiv Direksiyon Sistemleri A.Ş. firması Çevre Mühendisi Lütfiye Yıldız Taşeli ve Hema Otomotiv Sistemleri A.Ş. İSG Uzmanı Emre Türker, yapılan eğitimlerin sürekliliğini sağlayacaklarını ve bu bilinci paylaşarak yaygınlaştıracaklarını ifade etti.
 
 

BİLGİLERİMİZİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞIYORUZ

Her yıl bölgedeki çeşitli okullarda, kreşlerde yapılan toplantılarda “Çevre Bilinci” ve “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimleri verdiklerini belirten firma yetkilileri, bu konuların çok önemli olduğunu ifade ederek çevre bilinci ve İş sağlığı güvenliği konularında eğitimlere devam edeceklerini ifade etti. Amaçlarının gelecek nesilleri bilgilendirerek daha temiz ve daha güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu söyleyen yetkililer, çevre ve iş sağlığı güvenliği konularının sosyal sorumluluk açısından önemini vurgulayarak “Bilgilerimizi öğrencilerle paylaşarak; çevrenin korunması, doğal kaynakların verimli kullanılması, atıkların geri dönüştürülmesi, yangın, güvenlik gibi birçok konuda eğitim veriyoruz. Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşıp çevre ve iş sağlığı güvenliği konularında bilinçli bireyler yetişmesine katkı sağlamak” dedi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10