Tekirdağ, CeBIT Bilişim Eurasiya'da

Tekirdağ Belediyesi Bilişim alanındaki çalışmalarını Avrupa’nın en büyük Bilişim ve Teknoloji fuarında stand açarak tanıtıyor.

Tekirdağ 28.11.2012 19:15:00 0
Tekirdağ, CeBIT Bilişim Eurasiya
TEKNOLOJİYE ÖNEM VERDİK
Göreve geldikleri günden itibaren teknolojiye önem verdiklerini ifade eden Bilgi İşlem Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler “İlk olarak Bilgi İşlem Müdürlüğünü kurarak Akıllı Kent Otomasyon Sistemi projesini hayata geçirdik. Bu proje ile Tüm Kent envanteri dijital platforma taşınarak müdürlüklerimizin ortak bir veritabanında çalışmasını sağladık. Şeffaf katılımcı bir belediye yönetimini benimseyen Akıllı Kent Otomasyon Sistemi ile vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet vermeye başladık. AKOS ile beraber e-devlet uygulamaları ile de entegrasyonlar sağlanmıştır. Online tapu ve kadastro,nüfus ve vatandaşlık ile protokol yapılıp kurumlar arası entegrasyonlar sağlanmıştır” dedi.
 

TEKNOLOJİK ALTYAPIMIZI TANITACAĞIZ

3 yılda, E-belediye, E-mezarlık, E-imar, E-nikah, Kentrehberi, Mobil tahsilat, Cep vatandaş, Cep başkan, Mobil iş emri, Elektronik imza, Kiosklar gibi projelerin uygulanmaya başlandığını ifade eden Güler “Teknolojik altyapımızı 25 ülkeden ziyaretçinin ve katılımcının yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia fuarında 29 Kasım – 2 Aralık’ta tanıtacağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10