Destek programına 16 başvuru yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi kapsamında De?

Tekirdağ 1.12.2012 00:51:00 0
Destek programına 16 başvuru yapıldı
Çerkezköy Haber - Yapılan başvuruların il düzeyinde değerlendirmek, başvuruların idari uygunluğunu, başvuru sahiplerinin ve projelerin uygunluğunu kontrol etmek, başvuruları ön değerlendirme ve genel değerlendirme kriterleri açısından incelemek amacıyla Tekirdağ Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır başkanlığında oluşturulan İl Proje Değerlendirme Komisyonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.
 

PROJE UYGULAMALARINA BAŞLANILACAK

İl düzeyinde yapılacak değerlendirmenin ardından nihai değerlendirmenin yapılabilmesi maksadıyla değerlendirme sonuçları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne gönderilecek. Genel Müdürlüğün onayı ile kesinleşecek değerlendirme sonuçlarının ilan edilmesinin ardından proje uygulamalarına başlanılacak.
 

UYGUN BULUNANLAR PROGRAMA ALINACAK

‘Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi’ programı kapsamında yürütülecek olan 7. etaba ait tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi kapsamında, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak için gerçek ve tüzel kişilerin bu rehberde belirtilen esaslar doğrultusunda hazırlayacakları hibe başvurularının il ve Bakanlık düzeyinde değerlendirilmeleri sonucunda uygun bulunanlar programa alınacak. Hibeye esas proje tutarlarının yüzde 50’si hibe desteği olarak program bütçesinden karşılanacak.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10