Gurur duyduk

Muğla Dalaman’da düzenlenen Engelliler Basketbol Şampiyonası’nda 2. olan Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Zihinsel Engelliler Basketbol Takımı ile Yunanistan’da düzenlenen Judo Turnuvası’nda 8

Tekirdağ 1.12.2012 00:51:00 0
Gurur duyduk

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Judo Antrenörü Deniz Şilli, Ziçev Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Rukiye Güneş, Engelli Basketbol Takımı Antrenörü Halil Sunar ve Eğitmen Yaşar Güneş ile birlikte Başkan Dalgıç’ı ziyaret eden sporcular kupayı Başkan Dalgıç’a takdim ettiler.

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Sporcuların kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özellikle engelli sporcularımızın başarısı ile mutlu olduk. Judocularımız uluslararası alanda ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak bundan sonra da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

TÜM ÜLKEYE MUTLULUK YAŞATTILAR

Tekirdağ Belediye Spor Kulübü Zihinsel Engelliler Basketbol Takımı’nın Muğla Dalaman’da Türkiye çapında düzenlenen turnuvada 2. olduğunu anımsatan Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocuları da, Avrupa Judo Federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan ve Yunanistan’ın Amyntaio şehrinde 17 ülkeden 450 sporcunun katıldığı Uluslararası Judo Turnuvasında 3 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Yalnız Tekirdağ’a değil tüm ülkeye mutluluk yaşattılar. Kendileri ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10