Miniklere itfaiye dersi

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ‘itfaiyeyi tanıtma ve sevdirme’ konulu bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Tekirdağ 3.12.2012 01:27:00 0
Miniklere itfaiye dersi

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ önceki gün Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinde deprem ve yangın söndürme konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.

İtfaiye araçlarının tanıtımının yapıldığı bilgilendirmede, itfaiye ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı. Eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına özel önem verdiklerini belirten İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak bundan sonra da gerek okullarda gerekse itfaiyede öğrencilere yönelik eğitim, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yanı sıra tatbikatlara da devam edeceklerini söyledi. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri daha sonra Hacıilbey İlköğretim Okulu öğrencilerine de gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinde deprem ve yangın söndürme konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10