Ordu’ya ağır itham

Yaklaşık 6 aylık tutukluluk süresinin ardından geçtiğimiz haftaki duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Eren İşcan, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa

Çerkezköy 3.12.2012 02:31:00 0
Ordu’ya ağır itham
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün saat 13.30’da Teşkilat Binası’nda geçtiğimiz günlerde 6 aylık tutukluluk sürecinin ardından tahliye olan Eren İşcan’ın, kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi.
 
ERTEM’İ KARALASIN DİYE ORDU’YA PARA VERDİ
Altıntaş davasından yargılandığı duruşmalardan birinde mahkemeye sunduğu dilekçede Altıntaş Kuyumculuk Sahibi İsmail Altıntaş’ın Atatürk Caddesi’ndeki arsasına işyeri yaptırmak istediğini, belediyenin çıkma dükkâna izin vermemesinden dolayı görüştüğü ve çok samimi olduğu MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’ya basın yoluyla Belediye Başkanı Ali Ertem’e karşı karalayıcı ve iftira amaçlı haberler yapması ve açıklamalar yapması için şirket kasasından 65 bin TL ödeme yaptığını iddia etti.
 
AYIYA DAYI DEMEDİM
İsmail Altıntaş’ın işyerinde kullanılan altın ayar ölçme suları ve mihenk taşını Mustafa Ordu’ya verdiğini belirten Eren İşcan, “Mustafa Ordu’ya şirket kasasından ödeme yapıldı” iddiasında bulundu. Kendisine yöneltilen suçlamalar hakkında açıklama yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Hiçbir zaman köprüyü geçene kadar ayıya dayı demedim. Köprü yıkılırsa öbür tarafa ayının yeğeni olarak giderim. Eğer iddia ettikleri gibi bir şey varsa bir hafta içinde çıkıp açıklama yapsınlar. Nerde nasıl olduğunu ve kime aracılık yaptığımı tüm açıklığı ile belirtsinler. Böyle bir şerefsizliği, haysiyetsizliği yapan, kamu malını birilerine peşkeş çeken her kimse, Mustafa Ordu bile olsa çıkıp söylesinler” dedi.
 
BEN YAPTIKLARIMLA YÜZLEŞECEĞİM
Kendisine karşı bu şekilde ithamlarda bulunanların altın kafesten çıkarak yılanlı denize düştüğünü belirten Mustafa Ordu, “Bu kişiler, yılanlar tarafından yanlış taraflara yönlendiriliyor. İster kobra olsun ister engerek yılanı. Kim olursa olsun kamuoyuna gerçekleri açıklasın” dedi ve suçlamalara bir hafta sonra cevap vereceğini kaydetti. Kendisini dün akşam bir gazete patronunun aradığını ve “Senin birisine 32 bin TL borcun varmış. Bunu haber yapacağım” şeklinde konuştuğunu söyleyen Ordu “Kim ne yaparsa yapsın benim kimseye gebeliğim yok. Ben yaptıklarımla yüzleşeceğim. Yoksa ben bir pislik olurum. Ya onlar pislik olacak ya da benim pislik olduğumu ispatlayacaklar” ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10