Tacizciden ilginç savunma

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Asansör tacizcisi H.M., 'Elimde değil, kendime hakim olamıyorum. Benimki hastalık, tedavi olmak istiyorum' dedi.

Tekirdağ 3.12.2012 22:22:00 0
Tacizciden ilginç savunma

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ'da takip ettiği kadınları, apartman girişlerinde ve asansörde sıkıştırarak taciz ettiği iddia edilen 2 çocuk babası 31 yaşındaki H.M., giydiği eşofman sayesinde yakayı ele verdi.

 

EŞOFMAN SAYESİNDE YAKALANDI

Tekirdağ'da son bir hafta içerisinde 8 farklı kadının elle taciz edilmesi, Asayiş Şubesi ekiplerini harekete geçirdi. Çınarlı ve 100'ncü Yıl mahallelerinde takip ettiği kadınları apartman girişinde ve asansörde sıkıştırarak taciz eden H.M., kadınların verdiği ifadeler, güvenlik kameraları görüntüleri ve giydiği eşofman sayesinde yakalandı.
 

8 KADINDAN 2’Sİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Oto yıkamacı olan H.M., gözaltına alındıktan sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. İfadesinde kadınları taciz ettiğini itiraf eden H.M., kendisine hakim olmadığını ve tedavi olmak istediğini söyleyerek, "Pişmanım, elimde değil. Kendime hakim olamıyorum. Benimki hastalık, tedavi olmak istiyorum" diye kendisini savundu. Taciz ettiği öne sürülen 8 kadından 2'si şikayetçi olurken, ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen H.M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10