"Şeytana uydum"

Tekirdağ'da otobüs terminalinde 2 yolcunun çantalarını çaldığı iddia edilen 19 yaşındaki zanlının savunması şaşırttı. Melek K., 'Sürpriz yapmak için habersiz evine gittiğim sevgilimi beni ald

Tekirdağ 4.12.2012 20:16:00 0
"Şeytana uydum"

 Çerkezköy Haber - İstanbul'da oturan Melek K., Namık Kemal Üniversitesi'nde okuyan erkek arkadaşıyla görüşmek için zaman zaman Tekirdağ'a geldi. İddiaya göre önceki gün yine kente gelen Melek K., erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra İstanbul'a dönmek için şehirlerarası otobüs terminaline gelip bilet aldıktan sonra otobüs saatini beklemeye başladı. Melek K., bu sırada iddiaya göre otobüs bekleyen 2 yolcunun çantasını çaldı. Melek K. otobüse binerek İstanbul'a giderken, çantası çalınanlar polise haber verdi.

 

İSTANBUL'DA YAKALANDI

İstanbul Esenler Otogarı'nda çaldığı çantalarla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alınarak Tekirdağ'a getirilen Melek K., ilginç bir savunma yaptı. Sürpriz yaptığı sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenince depresyona girdiğini anlatan Melek K.'nın, "Sevgilime sürpriz yapmak için habersiz evine gittim. Evde başka bir kızla yakalayınca depresyona girdim. Ne yaptığımı bilmiyorum, nasıl çaldığımı bile hatırlamıyorum. Çok pişmanım şeytana uydum. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Melek K., çıkarıldığı mahkemece 'hırsızlık' suçundan tutuklanarak Tekirdağ K Tipi Cezaevi'ne konuldu. Çantalar ise sahiplerine verildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10