Çağdaş ve kalıcı çözümler üretiyoruz

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, yağıştan etkilenen bölgelerde inceleme yaparak, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Tekirdağ 4.12.2012 20:18:00 0
Çağdaş ve kalıcı çözümler üretiyoruz
ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI
Tekirdağ Belediyesi tarafından, şehrin çeşitli bölgelerinde yaz döneminde devam eden alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından kış mevsiminin gelmesi nedeni ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışmalarının hızlandırıldığını belirten Beleidye Başkan Vekili Kılıç, “Tekirdağ’da altyapı ve üstyapı probleminin kalmaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yağışlardan etkilenen bölgelere anında müdahale ediliyor” dedi.
 

YOL ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYOZ

Mahallelerde yol çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kılıç, bir yandan üstyapı çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yağışlardan etkilenen bölgelere müdahale ettiklerini söyledi. Özellikle geçtiğimiz ay içerisine meydana gelen aşırı yağışlardan zarar gören yolların parke taş ile kaplanarak kullanıma açıldığını belirten Kılıç, asfalt, parke ve beton yol çalışmasına büyük önem verdiklerini söyledi. Asfalt yol çalışmasının yanında duruma göre parke ve diğer yol çalışmaları da yürüttüklerini belirten Kılıç, hizmetlerinin çağdaş ve kalıcı çözümler üzerine kurulduğunu söyledi.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10