Çerkezköy güne karla uyandı

Soğuk ve yağışlı hava etkisini artırdığı Çerkezköy'e mevsimin ilk karı önceki akşam yağdı. Sabah saatlerine kadar sulu kar şeklinde devam eden kar yağışı dün sabah saatlerinden itibaren ye

Çerkezköy 4.12.2012 20:22:00 0
Çerkezköy güne karla uyandı
KAR YAĞDI
Hava sıcaklığının 5 derece olduğu Çerkezköy’de akşam saatlerinde etkili olan yağmur, gece ilerleyen saatlerde yerini sulu kara bıraktı. Bu arada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, kentte hava sıcaklığının 5 ile 8 derece arasında ve yağışların etkili olacağını söyledi.
 
Çorlu’da da dün sabah erken saatlerde başlayan yağmur, yerini kara bıraktı. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar kar yağışına hazırlıksız yakalanınca, otobüs duraklarına sığındılar. Yağış nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi.
 

TRAKYA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Edirne'de, önceki gün gün boyu yağan yağmur, gece kar yağışına dönüştü. Gece Edirne kent merkezine yağan ve bina çatıları ile otomobillerin üzerine beyaza bürüyen kar yağışı, sabah etkisini yitirdi ve çıkan güneşle birlikte eridi. Kar yağışı en çok Bulgaristan sınırındaki Edirne'nin Lalapaşa İlçesi'ne bağlı sınır köylerinde etkili oldu. Kar yağışı sonrası Hamzabeyli Köyü'nde kartpostalık güzel manzaralar ortaya çıktı. Mevsimin ilk kar yağışının ardından köy kahvesinde oturanlar dışarı çıkıp kartopu oynadı.
 

10 SANTİME ULAŞTI

Kırklareli kent merkezinde gece aralıklarla yağan kar yağışı zeminde etkili olmazken, Bulgaristan sınırındaki Dereköy Gümrük Kapısı yolunda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, ulaşımda sorun yaşanmaması için kar kürüme çalışması yaptı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10