Selzede ailelere malzeme yardımı

Boydak Holding, Çerkezköy’de Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Çerkezköy 4.12.2012 20:22:00 0
Selzede ailelere malzeme yardımı
500 AİLEYE YARDIM
Boydak Holding, selde zarar gören 500 aileye dağıtılmak üzere bin adet yorgan, bin adet yastık ve bin adet nevresim takımını önceki gün Tekirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim etti. Yardım malzemeleri 3 araç ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personeller tarafından Çerkezköy Belediyesi görevlileri ve mahalle muhtarlarının gözetiminde Çerkezköy’deki selzedelere teslim edildi.
 

DİĞER SELZEDELERE DE DAĞITILACAK

Selde büyük zarar gördüklerini ve eşyalarının tamamının kullanılamaz hale geldiğini söyleyen aileler ayni ve nakdi yardımlardan dolayı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya, Boydak Holding'e, yöneticilerine ve dağıtımda emeği geçen personele teşekkür ederken, selzedeleri ilçede ziyaret eden Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, “Önümüzdeki günlerde Saray ve Çorlu’daki selzedelere de Boydak Holding tarafından gönderilen barınma malzemeleri dağıtılacak” dedi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10