Çerkezköyspor ile Çorlu Aslanspor Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek

Tekirdağ U-15 Ligi Playoff karşılaşmaları hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. C Grubu’nda oynadığı on karşılaşmanın hepsini kazanarak Playoff gruplarına giden temsilcimiz

5.12.2012 20:23:00 0
Çerkezköyspor ile Çorlu Aslanspor Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek

 Bu yıl antrenör Vedat Çolak’ı takımın başına getirerek alt yapıya önem veren Çerkezköyspor bu yatırımın meyvesini yavaş yavaş alıyor.

 

8 TAKIM ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERDİ

Tekirdağ U-15 Ligi Playoff Grubu’nda A Grubunu lider olarak tamamlayan Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ile Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı, B Grubu’ndan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile Çorluspor U-15 Futbol Takımı, C Grubu birincisi Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ve Ulaş Belediyespor şampiyonluk mücadelesi verdi.
 

İLK HAFTAYI ÜÇ GOLLE GEÇTİ

İlk hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz Hacı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmişti. İlk devresi temsilcimizin tek gollü üstünlüğü ile sona ererken, ikinci devre Kubilay ve Anıl ile goller bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk haftayı 3-0’lık galibiyet ile kapatmıştı.
 

ÇORLU ASLAN’DA KAYIPSIZ KAPATTI

Lige şampiyonluk mücadelesi ile başlayan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ise Playoff grubunun ilk hafta maçında Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı rakibini 4-0’lık skor ile mağlup etmişti. Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise Çorluspor U-15 Futbol Takımı ile Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı karşılıklı kaydettikleri gollerle 1-1 berabere kalmıştı.
 

ÇORLU ASLANSPOR’A MAĞLUP OLDU

Ligin ilk haftasını galibiyet ile tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci hafta karşılaşmasında ise Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile galibiyet mücadelesi verdi. İlk iki için büyük öneme sahip olan karşılaşmada rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda rakibinin gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

ÇORLUSPOR GALİBİYET İLE TANIŞTI

Ligde ikinci hafta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Çorluspor U-15 Futbol Takımı için büyük öneme sahip olan karşılaşmada Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı etkisiz bir futbol ortaya koydu. İlk devreyi kaydettiği iki golle üstün tamamlayan Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de üç gol bularak karşılaşmadan 5-0 üstünlükle ayrıldı.
 

TEKİRDAĞSPOR’DAN YARIM DÜZİNE

Ligde ilk haftayı bir puan ile tamamlayan Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ise ligin zayıf ekiplerinden Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile karşılaştı. Etkisiz bir futbol ortaya koyan rakibi karşısında gol şov yapan Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı rakibine yarım düzine gol atarak karşılaşmadan 6-0 galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Lig boyunca ilk yenilgisini Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı’ndan alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin üçüncü hafta karşılaşmasında ise grup ikinciliği için büyük öneme sahip olan müsabakada Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.
Temsilcimiz ilk dakikalarda rakip kalede etkili bir oyun ortaya koyarken, Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ise kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Rakibini mağlup ederek önüne geçmeye çalışan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibine önemli pozisyonlar vermedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

PUANINI 6 YAPTI

Ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrenin 50.dakikasında golü buldu. Kazanılan penaltı atışını gole çeviren Mehmet Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Gelen golün ardından Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı golün sevincini teknik heyet ile paylaşırken, Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 6 yaptı.
 

ÇORLU ASLAN TUTULMADI

Oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak şampiyonluğa adım adım yaklaşan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ise üçüncü hafta Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Çorluspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İddiası kalmayan rakibi karşısında her iki devrede de etkili bir futbol ortaya koyan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı rakibini 4-0’lık üstünlükle mağlup ederek avantaj elde etmişti 
 

AKÇEŞMESPOR PUANLA TANIŞTI

Ligde puanları bulunmayan Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise bu haftada puan mücadelesi verdi. Her iki takımında atak ve açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarla öne geçmesini bildi. İlerleyen dakikalarda kalesinde gol görmesine rağmen golde bulan Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı rakibini 3-2 yenerek ligdeki ilk galibiyetini almasını bildi.
 

ÇORLU’YU DÖRT GOLLE GEÇTİ

Türkiye Şampiyonasını hedefleyen Çerkezköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında ise Çorluspor U-15 Futbol Takımı ile üç puan mücadelesi verdi. Maça istekli başlayan ve rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bulduğu golle moral buldu. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ilk devreyi 2-0’lık üstünlük ile tamamlayan
 

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde üstünlüğünü devam ettirdi. Rakibi karşısında iki gol daha bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak son haftaya mutlu girdi.

 

ÇORLU ASLAN 7-0’LA KAZANDI

Ligde oynadığı üç karşılaşmayı kazanarak haftaya dokuz puanla lider giren Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı bu hafta da Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar etkili futbolunu bulduğu gollerle süsleyen Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı rakibini 7-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.
 

TEKİRDAĞSPOR TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

İlk iki için iddiasını son haftaya kadar sürdüren Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ise ligin puansız ekibi Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında gol şov yaptı. Son haftaya Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın gerisinde giren Tekidağspor U-15 Futbol Takımı rakibini 10-0’lık skorla ile mağlup etti.
 

İLK KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Ligde son hafta ise Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ile Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya gelecekti. İddiası kalmayan Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmaya çıkmadı. Rakibinin maça çıkmaması ile birlikte müsabakadan 3-0’lık hükmen galibiyet ile ayrıldı. Puanını 12 yapan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Tekirdağ U-15 Ligi Playoff gruplarını ikinci sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
 

ÇORLU ASLAN LİDER BİTİRDİ

Ligde ilk ikiyi garantileyen Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ilk iki için bu maçı kazanması gereken Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kendisi açısından prestij niteliğindeki karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri dört kez havalandırmasını bildi. Puanını 15 yapan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına grup lideri olarak giderken, Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ise ligi yedi puanla üçüncü sırada tamamladı.
 

AKÇEŞMESPOR GALİBİYET İLE BİTİRDİ

Ligde alt sıralarda bulunan Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi bulduğu gollerle üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşısında 4-2 galip gelerek sezonu üç puan ile kapatmasını bildi.
 
 

PLAYOFF PUAN DURUM

 

1-Çorlu Aslanspor 15

 

2-Çerkezköyspor 12

 

3-Tekirdağspor 7

 

4-Akçeşmespor 6

 

5-Çorluspor 4

 

6-Ulaş Belediyespor 0 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10