11.Grupta bu hafta 22 gol kaydedildi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 9.hafta oynanan birbirinden zorlu yedi karşılaşmanın ardından tamamlanırken, bu karşılaşmalarda ise 22 gol kaydedildi. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasman

5.12.2012 20:27:00 0
11.Grupta bu hafta 22 gol kaydedildi
Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadelesini sürdüren Çerkezköyspor hafta sonunda Sultangazispor deplasmanından eli boş döndü.
 

TEMSİLCİMİZ DEPLASMANA ÇIKTI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta dokuzuncu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan yedi karşılaşmanın ardından tamamlandı. İlçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasmanda
15 puanla ikinci sırada bulunan Sultangazispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Çerkezköyspor ilerleyen dakikalarda geliştirdiği atakta bir gol bularak öne geçti. 16.dakikada gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköyspor kalan dakikalarda üstünlüğünü devam ettirmek istedi.
 

SULTANGAZİSPOR BERABERLİĞİ SAĞLADI

Ev sahibi ekip Sultangazispor ise ilk devre tamamlanmadan beraberlik golünü bularak soyunma odasına moralli gitmeye çalıştı. İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköyspor kalesini abluka altına alan ev sahibi ekip bulduğu golle beraberliği sağladı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.
 

11 PUANDA KALDI

İlk devresi 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde tutuk bir futbol ortaya koyan rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olan ev sahibi ekip istediği galibiyet golünü bulmakta zorlandı. Çerkezköyspor ise ilk devre oynadığı mücadeleci oyununu bu devre sürdüremedi. Çerkezköyspor’a nazaran daha çok galibiyeti isteyen ev sahibi ekip Sultangazispor karşılaşmanın 82.dakikasında bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Gelen golle birlikte oyun disiplininden tamamen kopan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediği beraberlik golünü bulamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Sultangazispor elde ettiği üç puan ile puanını 18 yaparken, Çerkezköyspor ise 11 puanda kaldı.
 

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig’de haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk oldu. İki takımında dengeli başladığı maçta 7.dakikada maçın Hakemi Selim Akman topun ceza sahası içinde Yağız’ın eline çarptığını belirterek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Mehmet, Edirnespor’u 1-0 öne geçirdi. Yediği erken golün telaşını üzerinden atamayan Lüleburgazspor, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları bir türlü değerlendiremedi.
 

EV SAHİBİ EKİP 10 KİŞİ KALDI

Maçın 26.dakikasında saha içinde bir gerginlik yaşandı. Bu gerginliğin ardından maçın Hakemi Lüleburgazsporlu Yağız’ı ikinci sarı kartını göstererek oyun dışı bıraktı. Lüleburgazspor, bu dakikadan sonra yaklaşık olarak 60 dakika 10 kişi mücadele etti. Taraftarlar ilk yarının bu skorla biteceğini düşünürken maçın Hakemi penaltı noktasını bu kez Lüleburgazspor lehine gösterdi. Topun başına geçen golcü futbolcu Tolga, meşin yuvarlağı dışarı gönderdi ve yeşil-kırmızılı takım beraberlik şansını değerlendiremedi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.
 

LÜLEBURGAZSPOR SON DAKİKADA BİR PUANI KURTARDI

Maçın ikinci yarısında değişiklikle başlayan teknik direktör Seyfullah Konyalı Serhat’ın yerine Ömer’i sahaya sürdü. İkinci yarıda 10 kişi oynamasına rağmen daha çok pozisyon bulan ve rakibine yüklenen taraf Lüleburgazspor oldu. Maç boyunca çok net pozisyonlar yakalamayan Lüleburgazspor, son vuruşlarda gösterdiği başarısızlıkla aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip Edirnespor Gençlik ise maçın ikinci yarısında ilk net pozisyonunu yakalama şansı buldu. Maçın son dakikasında ceza sahası içinde kaleci Fatih’in Tolga’ya yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendiren maçın Hakemi üçüncü kez beyaz noktayı gösterdi. Müthiş bir heyecana sahne olan penaltı vuruşunu ikinci yarıda oyuna giren Berkcan gole çevirdi ve skoru 1-1’e getirdi. golün ardından iki takımda başka gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla birlikte her iki takımda sahadan 1 puanla ayrılırken, Edirnespor Gençlik gruptaki yenilmezlik unvanını da sürdürmüş oldu
 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ FARKLI KAZANDI

Ligde mücadele eden Tekirdağspor ise evinde oynadığı İncirlispor müsabakasını 3-0 kazanarak galibiyete kolay ulaştı. Baştan sona kontrolü elinde bulunduran sarı-siyahlı ekip karşılaşmanın 8. dakikasında Birol kalecinin hatasını iyi değerlendirdi ve topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı Tekirdağspor’un 1-0?lık üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da ev sahibi ekip özellikle orta sahayı iyi kontrol etti. 47. dakikada Birol ceza alanı içinde Bülent’e aktardı. İlk pozisyonda topa hakim olamayan Bülent, defansın yavaş davranmasını fırsata çevirdi ve topu çaprazdan ağlarla buluşturdu. 2-0. Bu dakikadan sonra Tekirdağspor daha kontrollü oynadı. Zaman zaman gelişen İncirlispor ataklarını kolaylıkla karşılayan sarı-siyahlı ekip 67. dakikada bu kez Nazım güzel bir orta yaptı ve Birol’a sadece kafayla topu filelere göndermek kaldı. 3-0
 

SULTANBEYLİ 9 KİŞİ TAMAMLADI

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta haftalardır üç puana hasret olan Tuzlaspor kendi evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.
Rakibi karşında çok güzel bir futbol ortaya koyan Tuzlaspor sahada 9 kişi kalan Sultanbeyli Belediyespor’la adeta sinir harbi yaşadı. Kartların havada uçuştuğu maçta maçın hakemi Serdar Kayhan büyük tepki gördü. Sultanbeyli Belediyespor kalesini adeta abluka altına Tuzlaspor ilk yarıda baskılı bir futbol oynamasına rağmen bir türlü istediği gol pozisyonu yakalayamadı. Karşılaşmanın 42.Dakikasında rakibine sert giren Canberk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 

RAKİBİNİ TEK GOLLE GEÇTİ

İkinci yarıda baskılı futbolunu sergilen Mavi-Beyazlılar 60. Dakikada Yakup’un attığı nefis golle 1-0 öne geçti. 75. Dakikada Tuzlaspor’un kazandığı penaltı atışını kullanan Bahadır topu dışarı attı. 80. Dakikada rakibine sert giren Sabur kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Tuzlaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.
 

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup`ta dokuzuncu haftasında Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile Suadiye Belediyespor kent derbisinde karşı karşıya geldi. Hereke Yıldız, Suadiye Belediyespor karşısında 2-1 galip geldi. Hereke Yıldız ile Suadiye Belediye karşılaşmasında iki takımda açık bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmayı Hereke Yıldızspor 85. dakikada kazandığı penaltıyı Okan ile gole çevirerek rakibine 2-1`lik üstünlük sağladı. Hereke Yıldız aldığı üç puanla zirve yarışına ortak oldu. Suadiye Belediyespor ise bu yenilgi ile küme düşme sıkıntısını yakından hissetmeye başladı.
 

ÇENESUYU FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Bağcılarspor sahasında galibiyeti olmayan Çenesuyu Plajyoluspor’a 5-3 mağlup oldu ve iç sahada üçüncü yenilgisini aldı. Maça çok iyi başlayan Bağcılarspor 1. Dakikada Ömer’in röveşata golüyle 1-0 öne geçti. Golün şokunu çabuk atlayan konuk Kocaeli ekibi 3. Dakikada Bayram’la eşitliği sağladı. 9’da Kadir konuk ekibi 2-1 öne geçirirken 12’de Emre farkı ikiye çıkardı. Erken gelen gollerle büyük moral bulan Plajyoluspor 17’de Muhammed’le durumu 4-1 yaptı. Sahada adeta basılmadık yer bırakmayan Plajyolu futbolcuları Bağcılarspor’u bu bölümde adeta sürklase etti.
 
 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bağcılarspor 30. Dakikada bir penaltı kazanırken topun başına geçen Burak Elagöz durumu 4-2 yaptı. Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip, Çenesuyu Plajyolu savunmasının hatasını değerlendirerek Bektaş’la bir gol buldu: 3-4. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarı Bağcılarspor daha etkili olmasına rağmen konuk defans ve kalecisini bir türlü geçemedi. Özellikle  Bağcılar’da canla başla mücadele eden Burak Elagöz, Hakan Pehlivan ve Yusuf Bingöl sahada adeta basmadık yer bırakmadılar. Dakikalar 88’i gösterdiğinde kaleci Evren’in hatasını iyi değerlendiren Bayram kendisin iki, takımının beşinci golünü atarak maçın skorunu ilan etti.
 

BABAESKİSPOR ETKİLİ OLDU

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kırklareli ekipleri Babaeskispor ile Kırklareli Sanayispor karşı karşıya geldi. Konuk ekip karşısında maça istekli başlayan ev sahibi ekip Babaeskispor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya çalıştı. Ataklarının karşılığını Ali Rıza’nın golü ile bulan ev sahibi ekip ikinci golü de aynı oyuncunun 25.dakikada kaydettiği golle buldu. Arka arkaya kalesinde gördüğü gollerin ardından etkinliğini kaybeden konuk ekip Kırklareli Sanayispor ise kalan dakikalarda istediğini elde edemedi.
 

ÇERKEZKÖYSPOR’A MESAJ VERDİ

Karşılaşmanın ilk devresini 2-0’lık üstünlük ile tamamlayan ev sahibi ekip Babaeskispor ikinci devrede de etkinliğini sürdürdü. Karşılaşmanın 65.dakikasında Halit ile farkı üçe çıkaran Babaeskispor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Babaeskispor 73.dakikada bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-0’lık üstünlük ile ayrıldı. Puanını 9 yapan Babaeskispor oynadığı futbol ile hafta sonunda karşılaşacağı Çerkezköyspor’a da mesaj vermiş oldu. Kötü gidişe dur diyemeyen Kırklareli Sanayispor ise 6 puanla ligin dibine demir attı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10