Kadınlar sevginin simgesidir

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları dün saat 16.15’te İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlenen basın toplantısında kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 78. yıldönümünü kutlad?

Çerkezköy 5.12.2012 20:29:00 0
Kadınlar sevginin simgesidir
TOPLUMUN ORTAK SORUMLULUĞUDUR
Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının birçok batılı ülkeden önce verildiğini belirten AK Parti İlçe Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Sebahattin Çolakoğlu, “Türk kadınına dönemin şartlarına göre çağdaş ve önemli haklar sağlandı. Türk kadını 1934’ten beri hayatın her alanında başarıyla görev aldı ve almaya da devam ediyor” dedi. Kadının özgürlüğü, saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yerinin bir toplumun gelişmişlik düzeyini gösteren unsurlar olduğunu dile getiren Çolakoğlu, kadınların hak ettikleri yere gelmesinin yalnız onların değil tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.
 

ÜLKE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLADILAR

Kadın ile erkek arasında hiçbir alanda fark gözetilmemesi gerektiğini ifade eden Sebahattin Çolakoğlu, “Türk kadını bugüne kadar ülkenin gelişme sürecine büyük katkılarda bulunmuştur. AK Parti, Kadın Kolları, Ana Kademe ve Gençlik Kolları’nda kadınlara verdiği önemi her zaman göstermiştir. Kadınlar, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesidir” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10