Başkan Ertem, asfalt çalışmalarını inceledi

Çerkezköy’de devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 2. etap sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 17 sokakta

Çerkezköy 5.12.2012 20:31:00 0
Başkan Ertem, asfalt çalışmalarını inceledi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 

2. ETAP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ana caddelerdeki 1.etap sıcak asfalt çalışmalarının ardından 2.etap çalışmalarının başladığını söyleyen Ertem, “2. etap çalışmaları Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokağı Barbaros Caddesi bağlantısında başladı. Asfaltlama çalışmalarına Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu, Gökçe, Ergün, Makasçı, Butçular, Sezer, Aliağa, Akbaba, Küpdere, Kargacılar ve Akça sokaklarda devam eden ekipler, son olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosvalı Sokak ve bağlantı yolları, Şeker Sokak, Hatip Sokak, Çorbacı Sokak ve Kartal Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamladı” dedi.
 

CADDE 1.5 METRE GENİŞLEYECEK

Uğur Mumcu Caddesi’nde de belediye ekipleri tarafından yol genişletme çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Ali Ertem, “Cadde yaklaşık 1.5 metre genişletiliyor. Yol genişletme çalışmalarımızın 5 gün içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Daha sonra bu caddemizde de asfaltlama yapacağız” bilgisini verdi.
 

ASFALT VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Uğur Mumcu Caddesi’nde bir taraftan asfaltlama bir taraftan da yol genişletme çalışmasının yürütüleceğini ifade eden Ertem, “Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak, Sezer Sokak, Kahyalar Sokak ve Umut Sokak yolları da asfaltlanacak. Bağlık Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi otoban aşağısında kalan yolların da asfaltlanmasının ardından ekipler Uğur Mumcu Caddesi’ne geçerek asfaltlama çalışmalarını sürdürecek. Çalışmalar Barbaros Caddesi’nin Namık Kemal Bulvarı ile İtfaiye Müdürlüğü arasında kalan kısmında son bulacak. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından elimizde asfalt malzemesi kalırsa, bu malzemeleri de asfaltlanmayan diğer sokaklarımıza kullanacağız diye konuştu. 
 

HAVA ŞARTLARINA BAĞLI

1 milyon 750 bin TL sözleşme bedeli ile Yol Fen İnşaat firmasına ihale edilen işe 7 Kasım’da başlanıldığını anımsatan Başkan Ali Ertem, çalışmaların 21 Aralık’a kadar tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti. Sıcak asfalt çalışması yapılan yollarda kaldırım çalışması da yapıldığını söyleyen Ertem, hava şartlarının uygun olması halinde çalışmaların hedeflenen süreden daha erken bitirilebileceğini belirtti.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10