Toplantıda bir araya geldiler

Serbest muhasebeciler ve serbest muhasebeci mali müşavirler, önceki gün Çerkezköy’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Çerkezköy 6.12.2012 21:07:00 0
Toplantıda bir araya geldiler
TOPLANTI DÜZENLENDİ
Her geçen gün gelişen Çerkezköy’ün serbest muhasebecileri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri olarak sayılarının 83 meslek mensubuna ulaştığını belirten Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Rüstem Tuna, “Tekirdağ toplamında yüzde 20 ile merkezden sonra ikinci büyük ilçeyiz. Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulunda iki asil üyemiz bulunmaktadır. Odanın tüm kurul ve komitelerinde temsilcilerimiz bulunmaktadır” dedi.
 

E-ÖDEME SİSTEMİ VE UYGULANMASI

Çerkezköy de tekrar bir araya gelme geleneğini başlatan Serbest Muhasebeciler ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak her ayın ilk haftası Çarşamba günü Güneşler Otel’de toplantı yaptıklarını söyleyen “Toplantılarımız “bir konu, bir konuk” içerik ağırlıklı ve ihtiyaç duyulan gündemlere göre yapılmaktadır” dedi. Önceki gün düzenlenen toplantının konuğu ise SGK Çerkezköy Merkez Müdürü Yücel İnce ve İşveren Servis Şefi Halil İbrahim Arasız oldu. Toplantı da Sigorta Müdürlüğü ile Meslek mensupları arasındaki iş ilişkileri ve mevzuatın uygulanması değerlendirilirken, SGK Müdürü Yücel İnce de e-ödeme sistemini ve uygulaması başlığı altında bir sunum yaptı. İşveren servis şefi Halil İbrahim Abasız da SGK KADİM (Kayıt Dışı İstihdam ile Mücadele Servisi ) servisinden gelen re’sen tesciller konusunda idari para cezalarının kaynakları hakkında bilgiler verdi.
 

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Çerkezköy’de mesleki dayanışma ve kaynaşmanın sağlandığı bu toplantılarda, kendi alanı ile ilgili katılan konukların birinci ağızdan mevzuat ve uygulamalar ile ilgili açıklamaların çok faydalı olduğunu ifade eden Tuna, “Yine bu toplantılarda, meslek mensupları mesleki uygulamalarda başlarından geçen olayları katılımcı meslek mensupları ile paylaşmakta ve tecrübelerini aktarmaktadırlar. Takip eden aylarda kültürel sosyal etkinlikler de düzenlemeyi planlayan biz meslek mensupları en doğru bilgilerle ve en yüksek moraller ile İlçemiz de faaliyette bulunan Ticaret ve Meslek faaliyette bulunan vergi mükelleflerine en güvenilir hizmeti her zaman olduğu gibi sunmaya devam edecektir” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10