Sitespor puanla tanışmak istiyor

Süper Amatör Ligde oynadığı üç maçı da kaybederek ligin dibine demir atan Sitespor yarın oynayacağı Velimeşe Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye baÅ

7.12.2012 19:40:00 0
Sitespor puanla tanışmak istiyor

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig 4.hafta karşılaşmasında Sitespor deplasmanda Velimeşe Belediyespor’a konuk olacak.

 

SİTE MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

Lig’e şampiyonluk hesabı ile başlayan Sitespor, ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan ve istediği golü bir türlü bulamayan Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında kalesinde gördüğü kontra atak golü ile karşılaşmadan tek golle mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor’a konuk olan Sitespor rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip karşısında öne geçmesine rağmen kalesinde iki gol gören Sitespor kalan dakikalarda bir penaltı atışından da yararlanamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son hafta evinde Marmaracıkspor’u konuk eden Sitespor kötü zeminde rakibi karşısında istediği sonucu alamadı. Maça üç puan parolası ile başlayan ve rakibi karşısında tek kale bir futbol oynayan Sitespor kalan dakikalarda rakibinin tek golüne engel olamayarak karşılaşmadan yine puansız ayrılmıştı.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Marmaracıkspor karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta içinde yaptığı antrenmanlarla yarın oynayacağı Velimeşe Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
 

‘’ZOR BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ’’

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Velimeşe Belediyespor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade ederek” zorlu ve heyecanın bol olduğu bir karşılaşmada puan mücadelesi vereceğiz. Her iki ekip de sahaya kazanmak için çıkacak. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 

 ‘’HEDEFİMİZ GALİBİYET’’

Ligde iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen şanssız yenilgiler aldıklarını ifade eden Ersan Karamehmetoğlu ‘’sezon öncesi belirttiğimiz gibi bizler üst sıraları hedefliyoruz. İlk üç hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi önümüzde zorlu bir maç daha var. Ligde şampiyonluk hedefleyen Velimeşe Belediyespor karşısında hem üç haftanın telafisini yapmak istiyoruz hem de haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz” diye konuştu.
 

MAÇ VELİMEŞE’DE OYNANACAK

Velimeşe Belediyespor ile Sitespor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında Velimeşe Çim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Yusuf Ziya Erdinç, İbrahim Çubuk, Emre Zafer Korkut yönetecek.
 

3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Haftaya lider durumda giren Şarköyspor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Çorlu derbisinde ise Çorlu Sanayispor ile Çorlu Gençlerbirliğispor karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise yarın General Basri Saran Stadyumunda saat 13.00’de oynanacak. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ulaş Belediyespor ise Sitespor galibiyeti ile moral bulan Marmaracıkspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10