Kızılpınar Belediyespor Ahımehmet’e konuk oluyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmet Gençlikspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı SahasÄ

7.12.2012 19:44:00 0
Kızılpınar Belediyespor Ahımehmet’e konuk oluyor

 Çerkezköy Haber - Ligin ilk devresini ikinci sırada tamamlayan Kızılpınar Belediyespor 10.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

 

İLK DEVREYİ BAY TAMAMLADI

Kızılpınar Belediyespor ligde son haftayı maç yapmadan geçirirken, sekizinci hafta karşılaşmasında ise evinde Trexta Fevzipaşaspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Kızılpınar Belediyespor bulduğu gollerle üstünlüğünü yakaladı. Kalesinde ilerleyen dakikalarda üç gol görmesine rağmen rakip fileleri 6 kez havalandıran Kızılpınar Belediyespor rakibini 6-3 mağlup etmişti. Kızılpınar Belediyespor ligde beş galibiyet iki beraberlik ve tek yenilgi ile 17 puanla ikinci sırada bulunuyor.
 

TREXTA’YI GOLE BOĞMUŞTU

Son haftaların formda ekibi Ahımehmet Gençlikspor ise ligin ilk devresinin son karşılaşmasında evinde Trexta Fevzipaşaspor’u konuk etti. Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip arka arkaya goller bularak farkı yakalamıştı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Ahımehmet Gençlikspor karşılaşmadan 10-0 galip ayrılarak puanını 15’e çıkarmıştı.
 

 İLK MAÇ 3-2 SONA ERMİŞTİ

Kızılpınar Belediyespor ile Ahımehmet Gençlikspor ligin ilk hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyesi Sahası’nda karşı karşıya gelmişti. Her iki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmada rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor rakibini 2-1’lik skor ile ayrılmıştı.
 

“HEDEF GALİBİYET”

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Ahımehmet Gençlikspor maçına hazırlandıklarını belirten Kızılpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Er” Ligin ilk devresinde istemediğimiz puan kayıpları yaşamamıza rağmen zirve yarışından kopmadık. Bu hafta ise kendi evinde iyi bir futbol ortaya koyan Ahımehmet Gençlikspor’a konuk olacak. Rakibimizi kendi evinde mağlup ederek lider Sultanköy Belediyespor’un puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz” diye konuştu.
 

MAÇ SAAT 12.00’DE BAŞLAYACAK

Ahımehmet Gençlikspor ile Kızılpınar Belediyespor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zirve adına haftanın en önemli karşılaşması ise saat 12.00’de başlayacak.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10