Öğrenciler meslekleri tanıyor

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Gündem Eğitim” projesi kapsamında önceki gün Şarköy Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu 8.sınıf öğrencil

Şarköy 7.12.2012 19:47:00 0
Öğrenciler meslekleri tanıyor
ECZACILIK MESLEĞİNİ TANIDILAR
Seminere konuşmacı olarak katılan Eczacı Yasemin Çavuşoğlu, 8.sınıf öğrencilerine mesleği hakkında bilgiler verirken, okulun inşası sırasında maddi ve manevi katkıları bulunan, bir sınıfa ismi verilen Eczacı Yasemin Çavuşoğlu’na okul müdürü Cengiz Eren tarafından teşekkür plaketi verildi.
 

ÖNEMLİ KATKILARI OLDU

Seminerin ardından konuşan Şarköy Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu Müdürü Cengiz Eren, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ‘Gündem Eğitim’ projesi kapsamında öğrencilerin de talepleri dikkate alınarak onların eczacılık mesleğini tanımalarını istedik. İlerleyen günlerde diğer meslek gruplarını icra eden insanları da okula davet ederek öğrencilerimizi diğer meslekler hakkında da bilgilendireceğiz” dedi. 
 

DOĞRU BİR PROJE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ

Eczacı Yasemin Çavuşoğlu da öğrencilerin ilgili olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek “Öğrencilere yaz tatilinde, bir hafta eczanemde gözlem yapabileceklerini söyledim. Önemli ve öğrenciler için meslekleri tanımaları için doğru bir proje gerçekleştirilmiş" dedi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10