“Sistem çok yavaş işliyor”

Çorlu’da sahneye çıkan ve 'Çıkar amaçlı bir suç örgütüne yardım ettiği' iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davadan 1 yıl 8 ay hapis cezası alan manken ve şarkıcı Tuğba Özay, T

Çorlu 9.12.2012 18:38:00 0
“Sistem çok yavaş işliyor”

 Çerkezköy Haber - Çorlu’da bir barda sahneye çıkan Tuğba Özay söylediği şarkılarla müşterileri coştururken, tutuksuz yargılandığı çete davasından verilen kararı da değerlendirdi.

 

MAHKEMELER HIZLI SONUÇ VERİRSE İNSANLAR RAHATLAR

5 yıl önce cezaevinde kaldığını anımsatan Özay “Bundan 5.5 yıl önce 4 duvar arasında girdim ve çok şeyler yazıldı, çizildi. Ünlü birisiniz, herkes sizi tanıyor, ailenize karşı sorumluluğunuz var. Ben o dönemlerde susmak zorunda kaldım. 4 duvar arasında cevap verecek durumda değilim. Böyle bir suç ve çete üyeliğinden yargılanmak beni rahatsız ediyordu. Bu tür olaylar ile ilgili olarak birçok mağdur insanlar vardır” dedi. Türkiye’de yargı sisteminin çok yavaş işlediğini öne süren Özay, “Ben bu davada beraat ettim. Yargıya gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu davada 1 sene 8 ay gibi bir ceza almamın sebebi; tehdit olarak geçiyor. Bununla ilgili hapis yatmayacağım. Bu takdir de zaten mahkemenin kendi kararıdır. İsteğim, arzum; adalet herkese olur, mahkemeler biran önce açıklanır kararlar verilir. Mahkemelerin hızlı sonuç vermesi bence insanları çok rahatlatır. Özgür olmak kadar güzel bir şey var mıdır? Yaşasın Özgürlük” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10