‘Markalaşmamızı, işbirliğine borçluyuz’

Çerkezköy’ün başarılı okulları arasında yer alan Atatürk İlkokulu’nun öğretmen ve velileri, düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Golden Palas Otel’de gerçekleşen yemekten elde e

Çerkezköy 9.12.2012 18:40:00 0
‘Markalaşmamızı, işbirliğine borçluyuz’

 Çerkezköy Haber - Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından önceki akşam Golden palas Otel’de yemek düzenlendi.

 

GELENEK BOZULMADI

Okul Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen yemekte, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler bir araya gelirken, yemekte konuşma yapan Atatürk İlkokulu Müdürü Sinem İşbilen, etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliği yönetimine ve üyeler ile programa katılan velilere teşekkür etti. Bu etkinliğin 10 yılı aşkın süredir düzenlendiğini ve okul ile veli arasındaki diyalogu diri tutmayı, okulun resmi ortamından uzaklaşarak, sosyal alanlarda velilerle bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirten İşbilen, “Bu tür etkinliklerle hem velilerle bir araya geliyoruz hem de okulun eksikliklerini gidermek için gelir elde ediyoruz” dedi.
 

OKULUN İHTİYAÇLARI

“Hangi eğitimciye ‘Bir okul nasıl başarıya ulaşır’ diye sorarsanız sorun cevap hep aynı olacaktır. Veli, okul ve öğrenci işbirliği” diyen İşbilen, Atatürk İlkokulu’nun Çerkezköy’de markalaşan bir okul olduğunu ifade etti. Bu başarının veli-okul-öğrenci işbirliği sonucu elde edilen bir başarı olduğunu ifade eden İşbilen, velilerin, okula pozitif bakmasının, etkinlikleri daha faydalı hale getireceğini belirtti. Velileri ve öğrencileri kapsayan etkinliklere devam edeceklerini dile getiren Okul Müdürü Sinem İşbilen, geceden elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları kapsamında kullanılacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

GECEYE ÖZEL SANATÇI

Etkinlik gece geç saatlere kadar devam ederken, veliler ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 4 yıl boyunca Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürüten Emine Yılmaz’a, birlikte çalıştığı yönetim ve okul aile birliği üyeleri adına bir teşekkür plaketi takdim edildi. Gecede, yapılan çekilişle katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Öğretmen ve veliler İstanbul’dan özel olarak gelen sanatçı Safiye’nin seslendirdiği şarkılar eşliğinde unutulmaz bir gece geçirdi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10