Ordulular Derneği’ne görkemli açılış

Çerkezköy’de ikamet eden Ordulular, kurdukları ‘Çerkezköy 52 Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ çatısı altında buluştu. Dernek önceki gün düzenlenen görkemli açılış t

Çerkezköy 10.12.2012 19:33:00 0
Ordulular Derneği’ne görkemli açılış
DERNEKLER BERABERLİĞE VESİLEDİR
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak No: 43’te önceki gün saat 14.00’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan “Birlik ve beraberliğimizi tesis etmede ve zor zamanlarımızda ve mutlu günlerimizde yanımızda görmeyi istediğimiz insanları bir çatı altında birleştiren derneklerimizden bir tanesini daha açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Herkese hayırlı olsun” dedi.
 

HAYIRLI OLSUN

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da “Birlik ve beraberliklerimizin pekiştirilmesi, acı ve sevinçlerimizin paylaşılmasının şartlarından biri olan derneklerimizden, Ordulular derneğinin açılışında bulunmaktan onur duyuyorum” diyerek derneğin Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.
 

 

ÇOKTAN KURMALIYDINIZ

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bu güne kadar derneğin kurulmasının gecikmiş olmasının Orduluların bir eksikliği olduğunu ifade ederek “Ordulular Çerkezköy’ün önemli unsurlarından birisidir. Çerkezköy’de çok fazla Ordulunun bulunmasına rağmen dernekleşmeyi bu güne bırakmış olmanız, sizin bir eksikliğinizdi. Mevcut, huzur, barış ve kardeşliğin kurmuş olduğunuz dernek sayesinde daha da pekişeceğine inanıyorum. Bu kardeşlik, birlik ve beraberlik, her unsurda yayılarak, Çerkezköy huzur abidesi bir kent olmalıdır. Kardeşçe yardımlaşarak, sevinç ve kederlerimize ortak olarak bir hayat sürmek durumundayız” dedi.
 

ACI VE SEVİNÇTE YAN YANA

9 yönetim kurulu üyesi ile kurulan ve 102 üyesi bulunan Çerkezköy 52 Ordulular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığını yürüten Metin Yaşar, açılışın ardından davetlilere dernekle ilgili bilgi verdi. Dernek kurup yaşatmanın gönül işi olduğunu ifade eden Yaşar “Şu anda 9 kurucu üyemiz olup, 102 üyeye sahibiz. Bu sayı tabiî ki ileride, çok daha fazla olacaktır. Şehirlerde hayat sürmek bayağı zor olmaktadır. Sevinçleri paylaşırken, acılarımızın da paylaşılması açısından, dernekleşmenin önemi oldukça büyüktür. İnsanımızın acılı günlerinde yalnız kalmamasını amaçlayarak böyle bir çalışmayı başlatmış olduk. Amacımız Ordulu kardeşlerimize, en güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.
 

KATILIM YOĞUNDU

Çerkezköy 52 Ordulular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, açılış programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, İl Genel Meclis Üyeleri Nazmi Duygu, Sami İkizler, Türk-İŞ Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10