Kapaklıspor Trexta’yı Tanju ve Tolga ile geçti

1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor 10.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trexta Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldi. 75 dakika 10 kişi oynaya

12.12.2012 19:45:00 0
Kapaklıspor Trexta’yı Tanju ve Tolga ile geçti

 1. Amatör Küme B grubu 10.hafta karşılaşmasında Trexta Fevzipaşaspor ile karşı karşıya gelen Kapaklıspor rakibi karşısında bulduğu dört golle müsabakadan galibiyet ile ayrıldı.

 

 KARŞILAŞMA ÇORLU’DA OYNANDI

Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 18.00’de başladı. Müsabakanın başlaması ile birlikte Kapaklıspor etkili mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kapaklıspor gol için tüm hatları ile yüklendi. Trexta Fevzipaşaspor ise Kapaklıspor karşısında istediği oyunu sergileyemedi. Ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor 13.dakikada Tanju ile öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Tolga’nın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu takip eden Tanju boş kaleye topu göndererek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
 

TREXTA 10 KİŞİ KALDI

Öne geçen Kapaklıspor farkı açmaya çalıştı. Skor avantajını arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip alana oyunu yıkmaya başladı. Trexta Fevzipaşaspor ise savunmasında sık sık hatalar yapmaya başladı. Karşılaşmanın 16.dakikasında Trexta Fevzipaşaspor’da Erhan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin bir kişi eksik kalması ile birlikte baskısını iyice artıran Kapaklıspor istediği ikinci golü bir türlü bulamadı.
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Kapaklıspor ikinci golünü Tolga ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Trexta Fevzipaşaspor savunması topu uzaklaştıramadı. Topu iyi takip eden Tolga mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda üçüncü golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 

TREXTA FEVZİPAŞASPOR SIK SIK HATA YAPTI

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Kapaklıspor ataklarını sürdürdü. Trexta Fevzipaşaspor en azından bir gol için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu Kapaklıspor karşısında sergileyemedi. Kapaklıspor farkı açmak için tüm hatları ile Trexta Fevzipaşaspor yarı alanına oyunu yıktı. 63.dakikalarda bu kez sahneye tekrar Tolga çıktı. Tolga’nın vuruşunda top filelere gidince Kapaklıspor rakibi karşısında 3-0'lık skoru yakaladı. Farkın üçe çıkması ile birlikte Kapaklıspor müsabakada daha rahat bir oyun sergiledi. Trexta Fevzipaşaspor kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Kapaklıspor etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kapaklıspor birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Kapaklıspor müsabakada dördüncü gole ilk golün sahibi Tanju ile ulaştı. Ani gelişen Kapaklıspor atağında az adamla yakalanan Trexta Fevzipaşaspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramayınca Kapaklıspor Tanju’nun ayağından kazandığı gol ile farkı dörde çıkardı.
 

KAPAKLISPOR PUANINI 16 YAPTI

Karşılaşmanın son bölümleri ise Kapaklıspor'un üstünlüğü ile geçti. Trexta Fevzipaşaspor en azından bir gol için geliştirdiği ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka Kapaklıspor'un 4-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Kapaklıspor aldığı üç puan ile puanını 16’ya çıkartırken, Trexta Fevzipaşaspor ise 6 puanda kaldı.
 

''GALİBİYETİ HAKETTİK''

Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Cengiz Vural Trexta Fevzipaşaspor karşısında müsabakanın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyeti hanelerine yazdırdıklarını belirterek ''Lig'in ilk devresinde olduğu gibi ikinci devresinde de Trexta Fevzipaşaspor’u aynı skor ile mağlup etme başarısını gösterdik. İyi bir müsabaka oldu. Oyuncularımın Trexta Fevzipaşaspor karşısında sergiledikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum'' dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10