Tekomer ilk kez Engelsiz Yaşam Fuarı’na katıldı

İstanbul Yeşilköy CNR Fuar merkezinde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarına ilk kez Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (TEKOMER) de katıldı.

Tekirdağ 12.12.2012 19:46:00 0
Tekomer ilk kez Engelsiz Yaşam Fuarı’na katıldı
 
 
 
 
 
 
 
 
SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR TANITILDI
Türkiye’nin birçok yerinden fuar alanına gelen engelliler üretilen son teknoloji cihazları görme fırsatını bulurken, Türkiye genelinde birçok belediyenin de katıldığı fuarda yerel yönetimlerin engellilerin ulaşılabilirliklerini arttırmak amacıyla yaptıkları çalışmalar ve alınan önlemler çeşitli yöntemlerle ziyaretçilere aktarıldı. Fuarla ilgili değerlendirme yapan TEKOMER sorumlusu Murat Yıldız “Fuarda bir çok belediyenin engelliler ile ilgili yapılan çalışmaları heyecanla ve birbirleri ile yarışırcasına sergilemesi engelliler açısından son derece ümit verici” dedi.
 

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Yıldız, TEKOMER’in engelliler ile ilgili yaptığı çalışmaların Trakya bölgesindeki birçok belediye tarafından yakından takip edildiğini ifade etti. Uluslararası düzenlenen fuarların ülkemizi, bulunduğumuz bölgeyi ve temsil ettiğimiz kurumu tanıtmada önemli bir faktör olduğunu, bu bağlamda Tekirdağ Belediyesi’nin engelliler ile ilgili yaptığı çalışmaları gelen ziyaretçilere anlatmanın haklı mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yıldız, fuarda yapılan çalışmalar ile ilgili yaklaşık 5 bin adet bilgilendirici TEKOMER broşürü ve kitapçık dağıttıklarını ifade etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10