İzcilerden ‘Atık Yağları Toplama’ projesi

Tekirdağ Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzci grubu Okul Müdürü Bülent Güler, öğretmen ve velilerle birlikte Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Adem Dalgıç ile görüştü.

Tekirdağ 12.12.2012 19:47:00 0
İzcilerden ‘Atık Yağları Toplama’ projesi
BERABER ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
İzciler, ‘'Atık Yağları Toplama' projesi ile ilgili broşür ve diğer konularda belediyeden destek isterken, daha önce mavi kapak toplama projesiyle halka duyarlılık kazandırdıklarını, bu projeyle de aynı duyarlılığı oluşturmak istediklerini belirten okul müdürü Bülent Güler de “Atık yağları toplama projesinde Belediye ile protokol imzalayarak beraber çalışmak istiyoruz” dedi. .
 

ÇEVRE KONUSUNDA EĞİTİLMELERİ GEREKİYOR

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da güzel bir proje hazırlandığını ifade ederek “Biz de atık yağları yerinden topluyoruz. Çevreyi hep beraber temiz tutmamız lazım. Dünyadaki çevresel uygulamaların aynısı bizde de var, ancak en büyük iş halkımıza düşüyor. Çocuklarımızın da küçük yaşlarda çevre konusunda eğitilmesi gerekiyor” diye konuştu. Başkan Dalgıç çevre ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Ziyaretin sonunda İzciler, Başkan Dalgıç'a Atatürk fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10