Çerkezköyspor haftayı bir puan ile kapattı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta 10.hafta, oynanan yedi karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Babaeskispor karşılaşmasında golsüz eşitlik

13.12.2012 19:44:00 0
Çerkezköyspor haftayı bir puan ile kapattı

 Çerkezköy Haber - Ligde çıkış yakalamak isteyen Çerkezköyspor, Babaeskispor karşılaşmasından bir puan ile ayrıldı.

 

HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ

ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE MÜCADELE VERDİ

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde Babaeskispor’u konuk etti. Her iki takımın da galibiyet için mücadele verdiği karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Konuk ekip Babaeskispor ise kontra ataklarla temsilcimiz kalesinde etkili olmaya çalıştı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz Çerkezköyspor Okan ile kullandığı penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Taraftarının desteğini arkasına alarak sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor ileri uç elemanları ile galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlanmıştı. Çerkezköyspor ve Babaeskispor bu beraberlik ile 12’şer puana yükselmişti.
 

LİDER EVİNDE OYNADI

Haftaya lider durumda giren Edirsespor Gençlik Kulübü ise evinde Bağcılarspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen dakikalara doğru etkinliğini artıran ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Konuk ekip Bağcılarspor ise kontra ataklarla galibiyeti aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmanın 30.dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Eyüp Kadri Ataoğlu topu ağlara göndererek Edirnespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golün ardından rahatlayan Edirnespor Gençlik Kulübü ilk golden dört dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Orta alanda yaşanan top kaybının ardından atılan uzun topla buluşan İsmail Düzgün şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Arka arkaya gelen iki golün ardından ev sahibi ekip çok rahatladı.
 

24 PUANA YÜKSELDİ

İlk devresi Edirnespor Gençlik Kulübü’nün 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan konuk ekip Bağcılarspor Ufuk Hançer’in ayağından bulduğu golle ümitlendi. Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip kalan dakikalarda farkı tekrar artırmaya çalıştı. Rakibini az adamla yakalayan Edirnespor Gençlik Kulübü bir türlü üçüncü golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübü’nün 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor Gençlik Kulübü bu galibiyet ile puanını 24’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.
 

SULTANGAZİSPOR KAYIPSIZ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Sultangazispor deplasmanda İncirlispor’u 3-1 yenerek son beş maçında dördüncü galibiyetini aldı. Bakırköy Belediye Stadı’ndaki karşılaşma denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçti. 19. dakikada İncirlispor’un kaptanı Hüseyin frikikten takımını 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip 38. dakikada derinlemesine ara pasa hareketlenen Erdem’le durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Sultangazispor 65. dakikada Mehmet’le 2-1 öne geçti. Bu golden sonra fauller ve sakatlanma pozisyonları arttı ancak maçın hızı kesilmedi. 89. dakikada Yusuf skoru belirledi: 1-3. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Sultangazispor puanını 21 yaparken, Bağcılarspor ise 11 puanda kaldı.
 

TUZLA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tuzlaspor, deplasmanda Kırklareli Sanayisporu 2-0 mağlup ederek son haftalardaki çıkışına devam etti. Karşılaşmaya rakibi karşısında etkili başlayan konuk ekip Tuzlaspor 18.dakikada Ulaş Önsal’ın golü ile öne geçti. İlk devresi konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devre ev sahibi ekip Kırklareli Sanayispor beraberlik için rakip kaleyi abluka altına aldı. 70.dakikada rakibini az adamla yakalayan Tuzlaspor Yakup Alkan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Yoğun yağış nedeniyle tam bir balçığı andıran zeminde oynanan maçta Tuzla net bir skorla kazanmasına rağmen rakibi önünde oyunun büyük bölümünde zorlandı. Puanını 18 yapan Tuzlaspor zirve takibini sürdürürken, son haftalarda büyük düşüş yaşayan Kırklareli Sanayispor ise 6 puanla son sırada kaldı.
 

SUADİYE BİR PUANLA AYRILDI

Haftaya dördüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyspor evinde Suadiye Belediyespor’u konuk etti. Ligde sıkıntılı günler geçiren Suadiye Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 11. Grup`ta deplasmanda şampiyonluk hesapları yapan Sultanbeyli Belediyespor karşısında galibiyeti kaçıran taraf oldu. Yeşil, beyazlı ekip rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada 75. dakikasında penaltı atışından yaralanamadı. Suadiye Belediye aldığı bir puanla düşme hattının hemen üzerinde yer alırken, Sultanbeyli Belediyespor ise bu beraberlik ile puanını 17 yaptı.
 

TEKİRDAĞSPOR ETKİLİ OLDU

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta üst sıraları hedefleyen Tekirdağspor ise bir önceki hafta ligde ilk kez üç puan ile tanışan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor dördüncü dakikada bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın 32.dakikasında Nazım’ın sağ kanattan kullandığı korner atışında Adem’in kafa vuruşu Birol’a pas oldu. Birol da diziyle düzelttiği topu düzgün vuruşla ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
 

FARKLI KAZANDI

İlk devresi Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda farkı indirmeye çalıştı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla üçüncü golü arayan Tekirdağspor karşılaşmanın 85.dakikasında skoru 3-0 yaptı. Ani gelişen Tekirdağspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Birol kaleciyi çalımlayarak topu filelere gönderdi. 87.dakikada Birol’un kazandırdığı penaltı atışını kullanan Celil topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılan Tekirdağspor puanını 17’ye yükselterek zirve takibini sürdürürken, çıkış arayan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ise bu farklı mağlubiyet ile 6 puanda kaldı. ZORLU
 
KARŞILAŞMADAN GOL ÇIKMADI
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Lüleburgazspor evinde karşılaştığı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte etkisini gösteren yağış altında oynanan mücadelede her iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Lüleburgazspor kanatlarının ve orta sahasının oynadığı etkisiz oyun, yeşil-kırmızılı takımın pozisyon bulmasını da zorlaştırdı. İlk yarıda her iki takım da gol bulamayınca 45 dakika 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda etkisini arttıran yağıştan dolayı kayganlaşan zeminde top kontrolünde sıkıntılar yaşayan futbolcular zaman zaman ayakta kalmakta da zorlandılar. Maçın ikinci yarısında iki takım istediği pozisyonları bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
 

HAFTANIN SONUÇLARI

 

Sultanbeyli Belediyespor-Suadiye Belediyespor 0-0

 

Kırklareli Sanayispor-Tuzlaspor 0-2

 

Çerkezköyspor-Babaeskispor 0-0

 

İncirlispor-Sultangazispor 1-3

 

Çenesuyu Plajyoluspor-Tekirdağspor 0-4

 

Edirnespor Gençlik-Bağcılarspor 2-1

 

Lüleburgazspor-Hereke Yıldızspor 0-0

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10