Belediye Meclisi’nde tek gündem görüşüldü

Kızılpınar Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu dün Meclis Başkan Vekili Ramazan Çokbilir başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen tek gündem madd

Çerkezköy 13.12.2012 21:47:00 0
Belediye Meclisi’nde tek gündem görüşüldü

 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu dün saat 14.30’da yapılırken, Trakyakent Birliği’nin Sapanca’da düzenlediği toplantıya katılan Faruk Korkmaz’ın yerine meclise Meclis Başkan Vekili Ramazan Çokbilir başkanlık etti.

 

BİR SONRAKİ MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK

Tüm meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen gündem maddesi ile ilgili komisyon raporu görüşüldü. 847 ada 1 nolu parselde imar plan tadilatının yapılması ve kat karşılığı verilmesi, 819 ada 1 nolu parseldeki ve 817 ada 2 nolu parseldeki imar plan tadilat talepleri ile ilgili komisyon kararları görüşülürken, ilgili taleplerin komisyon tarafından incelendiği komisyonun konunun ocak ayı toplantısında yeniden görüşülmesine ilişkin oy çokluğu ile karar aldığı belirtildi. Konunun Ocak ayı toplantısında görüşülmesi Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ın red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Tek gündem maddesinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10