B Grubu’nda Pazar günü zorlu karşılaşmalar var

1.Amatör Küme B Grubu’nda 11.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Zirve mücadelesi veren Kızılpınar Belediyespor ligin ilk devresinde mağlup olduğu Kapaklıspor’u evinde konuk ederken, haftaya lid

14.12.2012 20:42:00 0
B Grubu’nda Pazar günü zorlu karşılaşmalar var

 Çerkezköy Haber - 1.Amatör Küme B Grubu’nda hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

KIZILPINAR GALİBİYET İSTİYOR

Haftaya 20 puanla ikinci sırada giren temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor bir diğer temsilcimiz Kapaklıspor ile üç puan mücadelesi verecek. Bir önceki hafta Ahımehmet Gençlikspor karşısında elde ettiği 4-2’lik galibiyet ile moral bulan Kızılpınar Belediyespor hafta içinde yaptığı antrenmanların ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

“HEDEF GALİBİYET”

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Kapaklıspor maçına hazırlandıklarını belirten Kızılpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Erters Ligin ilk devresinde istemediğimiz puan kayıpları yaşamamıza rağmen zirve yarışından kopmadık. Bu hafta ise kendi evinde iyi bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor’u konuk edeceğiz. Ligin ilk devresinde mağlup olduğumuz rakibimizi yenerek rövanşı almak istiyoruz. Bütün Kızılpınar taraftarlarını zevkli mücadeleye davet ediyorum” diye konuştu.
 

SARAY İLE BERABERE KALDI

Kızılpınar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek Kapaklıspor ise ligin ikinci devresine Trexta Fevzipaşaspor galibiyeti ile başladı. Ligin ilk devresinde ertelenen Saray Belediyespor karşılaşmasını hafta içi oynayan Kapaklıspor karşısında maça iyi başlamasına rağmen istediği gol ve golleri bulamamıştı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Tolga ile öne geçen Kapaklıspor rakibinin son dakikalarda gelen penaltı golüne engel olamayarak haftayı bir puan ile tamamlamıştı.
 

“GENÇ VE KOŞAN EKİBİMİZ VAR”

Ligde son haftalarda yükselişe geçtiklerini ifade eden Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ Ligin ilk devresinde şansız puan kayıpları yaşamıştık. İkinci devrenin ilk karşılaşmasında rakibimiz Trexta Fevzipaşaspor’u farklı geçmiştik. Hafta içinde erteleme karşılaşmasında ise Saray Belediyespor karşısında çok iyi bir futbol oynamamıza rağmen maçı beraberlik ile bitirmiştik. Genç ve koşan bir ekibimiz var. Ligde şampiyonluk yolunda hedeflerimiz var. Bütün karşılaşmalarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.
 

İLK MAÇ 2-1 SONA ERMİŞTİ

Kızılpınar Belediyespor ile Kapaklıspor ligin ilk devresinin ikinci hafta karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda karşı karşaya gelmişti. Her iki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmada rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor son dakikalarda kaydettiği golle rakibini 2-1’lik skor ile ayrılmıştı.
 

LİDER EVİNDE OYNAYACAK

Ligde haftaya 22 puanla lider durumda giren Sultanköy Belediyespor ise bir önceki hafta ligdeki ilk galibiyetini alan Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istemeyen Sultanköy Belediyespor zayıf rakibini mağlup ederek ligin kalan haftalarına avantajlı girmek istiyor. Sultanköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13,00’de başlayacak.
 

SARAY GALİBİYET ARAYACAK

Ligde iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen üst üste beraberlikler alan Saray Belediyespor ise 11.hafta karşılaşmasında evinde ligin tek puansız ekibi Büyükyoncalıspor ile karşılaşacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen Saray Belediyespor’da tek hedef ise karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrılmak. Saray Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Sultanköy Belediyespor 22

 

2- Kızılpınar Belediyespor 20

 

3- Saray Belediyespor 18

 

4- Kapaklıspor 17

 

5- Ahımehmet Gençlikspor 15

 

6- Vakıflar Güvenspor 14

 

7- Trexta Fevzipaşaspor 6

 

7- Yıldız Gençlikspor 3

 

9- Büyükyoncalıspor 0

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10