Veliköyspor Çorlu’da oynayacak

Lig’de son haftayı üç puan ile geçen Veliköyspor sahasının tadilatta olması nedeniyle ligin beşinci haftasında Çorlu’da Marmaracıkspor ile oynayacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda büyük ?

14.12.2012 20:42:00 0
Veliköyspor Çorlu’da oynayacak

 Çerkezköy Haber - Veliköyspor 5.hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek.

 

LİG’E GALİBİYETLE BAŞLADI

Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Veliköyspor ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor’u konuk etti. Saha ve taraftarı önünde galibiyet mücadelesi veren Veliköyspor ilk devreyi galip kapattı. İkinci devrede aradaki farkı artıran Veliköyspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.
 

ŞARKÖYSPOR’A MAĞLUP OLDU

İlk hafta karşılaşmasında Çorluspor’u mağlup eden Veliköyspor ikinci hafta karşılaşmasında Şarköyspor deplasmanına çıktı. Veliköyspor rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı. Veliköyspor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti. Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor maçı ertelenen Veliköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Veliköyspor karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.
 

 ‘HEDEFİMİZ GALİBİYET’’

Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, karşılaşmaya üç puan parolası ile başlayacaklarını ifade ederek “ Lige üç puan ile başladıktan sonra Şarköyspor’a şansız bir şekilde yenilmiştik. Son hafta karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor’u rahat bir oyunun ardından farklı mağlup etmiştik. Bu hafta ise Marmaracıkspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz kontra ataklarla etkili bir futbol sergiliyor. Gerekli önlemleri alıp karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.
 

MAÇ YARIN OYNANACAK

Veliköyspor ile Marmaracıkspor Ahmet Taner Kışlalı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 18.00’da başlayacak.
 

3 KARŞILAŞMA VAR

Ligde temsilcilerimizin karşılaşması dışında üç müsabaka var. Haftaya lider giren Çorlu Gençlerbirliğispor Muratlı Belediyespor ile üç puan mücadelesi verecek. Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 14.00’de başlayacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında Şarköyspor ile Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma yarın saat 13.00’de başlayacak. Çorlu derbisinde ise Çorluspor ile Çorlu Sanayispor karşı karşıya gelecek. General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10