Tekirdağlılar ‘Tekirdağ’ı tanıyor

Tekirdağ Belediyesi'nin, Tekirdağlılık bilinci ve ilimizin tanınması projesi kapsamında kültür gezileri aralıksız devam ediyor.

Tekirdağ 14.12.2012 20:44:00 0
Tekirdağlılar ‘Tekirdağ’ı tanıyor
ÇERKEZKÖY’E DE GEZİ DÜZENLENDİ
Belediye tarafından düzenlenen ve şehrin tanıtımını içeren kültür gezileri kapsamında Şarköy, Muratlı, Çorlu, Çerkezköy, Saray ve Kastro gezileri gerçekleştirildi. Hayrabolu, Mandıra, Malkara güzergahlarında ise gezilerin devam edeceğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, proje ile Tekirdağlı vatandaşların, Tekirdağ'ı daha yakından tanıması, doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yakından keşfetmesini hedeflediklerini ifade etti.
 

TEKİRDAĞLILIK BİLİNCİNE KATKI SAĞLAYACAK

Edirne, Çanakkale gibi çeşitli illere geziler düzenlediklerini anımsatan Dalgıç, “Binlerce vatandaşımızın kültür gezilerimiz kapsamında birçok kenti görmesini sağladık. Ancak Tekirdağ’da yaşayan insanların öncelikle kendi yaşadığı şehri en ince ayrıntısına kadar tanıması ve bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla uygulamaya koyduğumuz Tekirdağlılık bilinci ve ilimizin tanınması projesi kapsamında ilimizin ilçe ve beldelerine düzenlediğimiz gezilerimizi de başlattık. Tüm hemşerilerimizi gezilerimize katılmaya ve Tekirdağlılık bilincinin oluşmasına katkı sağlamaya davet ediyorum” dedi. Kültür gezilerine katılmak isteyen vatandaşların, Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekleri ifade edildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10