Otogar inşaatı yükseliyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Görevlileri, yapımı devam eden Çerkezköy Şehir Otogarı ve Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. Her iki projenin de hedeflen

Çerkezköy 14.12.2012 20:46:00 0
Otogar inşaatı yükseliyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Çerkezköy Şehir Otogarı ve Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi inşaatlarında inceleme yaptı. 

 

OTOGAR İNŞAATINI İNCELEDİ

Yürütülen çalışmaları başlangıç aşamasından sonuna kadar yakından takip ettiklerini ifade eden Yılmaz, Gümrük Binası yanında yapımı devam eden Şehir Otogarı projesinin hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. İncelemelerde beton içinde kullanılan donatı miktarını kontrol ettiklerini söyleyen Yılmaz, ayrıca projede belirtilen ölçülere uyulup uyulmadığına baktıklarını ve donatı sayılarının projeye uygun olup olmadığını da kontrol ettiklerini belirtti.
 

BEKLENENDEN ÖNCE TAMAMLANACAK

Çerkezköy Şehir Otogarının yapım çalışmalarınında aynı oranda tamamlandığını söyleyen Yılmaz, bodrum katın kaba inşaatının da yaklaşık bir hafta içinde tamamlanacağını ifade etti. Otogarın, şartnameye göre Ocak 2014’de tamamlanacağını söyleyen Yunus Yılmaz, “Çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Hava şartlarının uygun olması durumunda proje Temmuz Ayı içinde tamamlanacak ve yeni otogar Ağustos ayında hizmete açılacak” bilgisini verdi.
 

KABA İNŞAAT BİTME AŞAMASINDA

26 Temmuz’da yapımına başlanan Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi’nde de incelemelerde bulunan İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, “Binanın bodrum kat ve en üst kat haricindeki tüm katlarında elektrik tesisatı döşemesi, duvar örme işlemleri ve sıva çalışmaları tamamlandı. Yüklenici firma ekipleri bir yandan binanın sıva çalışmalarını yaparken bir yandan da sıhhi tesisat döşeme çalışmalarını yürütüyor. Ekipler bir yandan da çatı kapama işlemlerini gerçekleştiriyor. Şartnameye göre projenin 21 Mayıs 2013’te tamamlanması gerekiyor. Bu projenin de Mart 2013’te tamamlanmasını öngörüyoruz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10