Öğrencilerden anlamlı proje

Malkara Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanan ‘Malkara hep kazanıyor’ projesi kapsamında toplanan evsel atık yağlar geri dönüşüme kazandırılarak firmalara satılırken, projeye destek veren ilkö?

Malkara 16.12.2012 19:19:00 0
Öğrencilerden anlamlı proje

 Çerkezköy Haber - Malkara'da İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘Malkara hep kazanıyor’ projesi kapsamında evlerinden topladıkları atık yağları geri dönüşüme kazandırıyor.

 
DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDULAR
Kampanyaya destek veren öğrenciler, Malkara’da başlattıkları bu kampanyaya tüm okulların ve velilerin katılması çağrısında bulundu. Dünyayı çocuklardan ödünç aldık diyen büyüklerin kendilerine bu dünyayı yine yaşanabilir şekilde bırakmalarını istediklerini ifade eden öğrenciler “Bu atık yağlar içme suyumuza ve diğer yiyeceklerimize karıştığında kanserojen etkisi yaratıyor” diye konuştu.
 
ECEKTEN UMUTLUYUZ
Öğretmenler de öğrencilerin atık yağ konusundaki duyarlılığından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek “Her sabah evlerdeki atık yağlar toplanarak geri dönüşüm bidonlarına boşaltılıyor. Öğrenciler bu işi görev kabul edip bilinçlendiği için biz de gelecekten umutluyuz” dedi.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10