AK Partililer esnafları ziyaret etti

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, ilçede yeni açılan işyerlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 16.12.2012 19:21:00 0
AK Partililer esnafları ziyaret etti
 
YENİ İŞLETMELERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve Belediye Meclis Üyeleri Vehbi Demirtaş, Ziya Osmanoğlu ve Behçet Güven önceki gün saat 14.00’da Fevzipaşa Mahallesi’nde bir buçuk ay önce hizmete açılan Omega Yemek Üretim Dağıtım Organizasyon ve Sosyal Hizmetler Limited şirketini ziyaret etti. İşletme sahibi Dursun Ali Pak ve Filiz Denge ziyaret dolayısıyla Ertem ve beraberindekilere teşekkür ederek, işletme hakkında partililere bilgi verdi.
 

GÜNÜN ŞARTLARINA CEVAP VEREBİLECEK NİTELİKTE

Açtıkları iş yerinin çok kapsamlı ve günün şartlarına cevap verecek nitelikte olduğunu söyleyen işletmeci Dursun Ali Pak, işletmede 500 kişilik üretim yaptıklarını belirterek “Kokteyl, sünnet şöleni, düğün ve mevlit törenlerinde halkımızın ihtiyaç duyduğu miktarda kaliteyi esas alarak yemek üretiyoruz” dedi. Birçok işletmenin, ucuz malzeme kullanarak fiyatları, maliyetin altına çekmeye çalışmasının, kendilerini zor duruma soksa da, zamanla kalitesizliği nedeni ile tüketilmeyen yemeklerin işletme sahiplerine faturasının daha ağır olduğunu belirtti.
 

ARZ TALEP ÖNEMLİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de işyerlerinin açılmasında arz ve talep dengesinin çok önemli olduğunu ifade ederek “Arz talep dengesi gözetilmeden ve fizibilite çalışması yapılmadan kurulmuş olan işyerleri, kendini idame ettiremediği gibi aynı işkolunda faaliyet gösteren işyerlerini de sıkıntıya sokuyor” dedi. Belediye Başkanı Ertem ve AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri, daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Murat İnci Pırlanta ve Kuyumcu, Nezihi Yükzez’in işlettiği Mirza Çeyiz ve Mustafa Sönmez’in işlettiği büfeyi ziyaret ederek, işyerlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10