Dalgıç, Bulgaristan’da genel kurula katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin Bulgaristan’ın Stara Zagora kentinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına ka

Tekirdağ 18.12.2012 00:07:00 0
Dalgıç, Bulgaristan’da genel kurula katıldı
GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTURDUK
Toplantıda konuşan Ram Trakya Birlik Başkanı Kolyo Milev, “Birliklerin gelişmelerine katkılar sağlanması adına Belediyeler arası iş birliği çalışmalarına daha fazla ağırlık verilmesi gerekiyor. Biz Ram Trakya Belediyeler Birliği olarak Trakyakent Belediyeler Birliği partnerliğinde çok kaliteli bir çalışma sistemi oluşturduk. Bundan önce Türkiye’de düzenlenen iş adamları toplantısı da iki birliğin ortak çalışmalarının güzel bir ürünü oldu ve program iki ülke açısından son derece yararlı bir birliktelik oluşturdu” dedi. 
 

DEĞERLENDİRMEDE BULUNULDU

Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da Trakyakent Belediyeler Birliği olarak kendi bünyelerinde oluşturdukları projelerle Uluslar arası alanda daha fazla söz sahibi bir birlik olduklarını ifade ederek “Bölgesel kalkınma adına Ram Trakya Belediyeler Birliği’ne proje çalışmaları konusunda destek vermeye hazırız” dedi. Toplantıda birliğin dönem içi faaliyetleri, bölgesel kalkınma çalışmalarında izlenecek olan yol ve üye belediyelere sağlanacak hizmetler, üye belediyeler arasında iş birliği çalışma programları oluşturma ve mevzuat gibi gündem maddeleri oluşturan konular hakkında değerlendirmeler yapıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10