Çorlu’da onkoloji servisi açılmalı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAGİD Sağlık komitesinden Çorlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Doktor Cengiz Kalkan ve Başhekimliğine atanan Uzman Dokt

Çorlu 18.12.2012 21:54:00 0
Çorlu’da onkoloji servisi açılmalı
HERKES YARDIMCI OLMALI
Ziyarette konuşan TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, bölgenin en büyük hastanelerinden olan Çorlu Devlet Hastanesi’nin vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek “Herkes yeni devlet hastanesinin yeni yönetim kadrosuna yardımcı olmalı. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek ve katkıyı vermeye hazırız” dedi.
 

DESTEĞE HAZIRIZ

TAGİD Sağlık Komitesi Başkanvekili Genel Cerrahi Uzmanı Hakan Sunal da ziyarette yaptığı konuşmada Çorlu’ya acilen bir onkoloji servisinin açılmasının gerekliliği belirtti. Eke buna bağlı olarak Trakya Bölgesinin ve Marmara Bölgesinin bir kısmına hitap edecek bir kan merkezinin kurulmasını gerektiğini, bununla ilgili olarak TAGİD ve TAGİD sağlık komitesinin her zaman bu konuda gerekli desteğe hazır olduğunu söyledi.
 

ÖNEMLİ BİR NÜFUSA HİZMET EDİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Yöneticisi Doktor Cengiz Kalkan da “Devlet hastanesi yetki ve sorumluluk alanı olarak önemli bir nüfusa hizmet ediyor. Amacımız ilk aşamada hasta memnuniyeti” diye konuştu. 
 

ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZÜLECEK

“Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağız” diyen Kalkan, “Daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açığız. Bir kısım eksiklikler olabilir. Ama bu eksiklikler en kısa zamanda el birliği ile çözülecek” ifadesini kullandı. .
 

YENİ BRANŞLAR İÇİN ÇALIŞCAĞIZ

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kürşat Özdamar da ziyarette yaptığı konuşmada, hastanenin yeni olduğunu, eksikliklerin giderilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Personel olarak çok donanımlı tecrübeli bir hastane olduklarını söyleyen Özdamar, Çorlu ve çevre halkının gerekli sağlık hizmetinin eksiksiz ve zamanında alması için yönetim olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade ederek “Bundan sonra yeni branşların hastaneye kazandırılması konusunda çalışmalar yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10