Çerkezköy’de 312 aileye kömür yardımı

Çerkezköy’de yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatan Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür yardımında bulundu. Kasım

Çerkezköy 18.12.2012 21:55:00 0
Çerkezköy’de 312 aileye kömür yardımı

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de ihtiyaç sahipleri, geçen yıla kadar kömür yardımı almak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurup kömürlerini alırken, bu yıl yakacak yardımları adrese teslim ediliyor.

 

9 BİN TON KÖMÜR DAĞITILACAK

Çerkezköy’de Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehir merkezi ve köylerdeki maddi durumu iyi olmayan 450 aileye kömür yardımı yapılacak. İlçede her aileye ikişer ton olmak üzere 9 bin ton kömür dağıtımı yapılacağını belirten yetkililer, kömür dağıtımının 14 Kasım itibariyle başladığını, köylerdeki dağıtımların ay sonuna kadar tamamlanacağını, merkezde ise dağıtımların sona erdiğini belirtiler.
 

312 AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Kömür yardımlarının aile başına ikişer ton olarak dağıtıldığını ifade eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri “Vakıf mütevelli heyetinin uygun gördüğü 450 aileden şuana kadar 312 aileye kömürleri teslim edildi. Gelecek kömürlerimizi Aralık ayı sonuna kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak sadece sosyal güvencesi olmayan aileleri tespit ederek onlara yıllık kömür yardımını yapıyoruz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10