İş okulu ikinci döneme hazır olacak

Eğitim ve öğretime bu yıl başlayan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde Okul Aile Birliği tarafından Yerli Malı dolayısıyla bir program düzenlendi. Programda konuşan Çerkezköy D

Çerkezköy 18.12.2012 21:56:00 0
İş okulu ikinci döneme hazır olacak

 Çerkezköy Haber - Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

 

OKULDA YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADILAR

Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen programa Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Müjgan- Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Rızvan Öztürk, eşi ile birlikte okulu yaptıran Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Engelsiz Gülüşler Toplum Ağız Diş Sağlığı ve Eğitimi Derneği Başkan Yardımcısı Diş Hekimi Ayşe Doğan, veliler ve öğrenciler katıldı.
 

“HEMŞİRE GÖREVLENDİRDİK”

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu okulun açılması ile birlikte bir hayalin gerçekleştiğini ifade ederek “Okulun birçok açıdan umut vaat ettiğini ifade etmek istiyorum. Okulun revir bölümünün bulunduğunu ancak içinde bazı eksikliklerin olduğunu biliyoruz. Biz de bu konuda desteğimizi esirgemeyeceğiz. Okula layık bir revir oluşturacağız. Ayrıca çocuklarınızı rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir hemşire arkadaşımızı da görevlendirdik. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

“ŞİMDİ KAPASİTE YETECEK Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, okulun açıldığından bu yana büyük mesafe aldığını ifade ederek “Okulumuz eğitime başlamadan önce öğrenci bulabilir miyiz diye düşünürken şimdi kapasite yetecek mi diye düşünüyoruz. Bu noktaya gelmeye destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

“EKSİKLERİMİZ TAMAMLANIYOR”

Okulun eksiklerinin yavaş yavaş tamamlandığını ifade eden Okul Müdürü Rızvan Öztürk “Yakın zaman içinde hemşire odası da tamamlanacak. Bu sebeple Necati Karaoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz daha da ileri gitmek olmalı. Hepimiz bunun için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. Okulun mesleki eğitim (İş Okulu) konusunda onayının bakanlıkça geldiğini müjdeleyen Öztürk “İnşallah yarıyıl tatilinin ardından okulumuzda mesleki eğitim dersleri de verilecek” dedi. 
 

“MÜJGAN KARAGÖZ’ÜN EMEĞİ VAR “

Okulda gerçekleşen etkinlikte yerli malı haftası dolayısıyla bir araya geldiklerini söyleyen Öztürk “ Amacımız, yerli malı kullanımının önemine vurgu yapmak ve bu vesile ile bir araya gelmekti” dedi. Mesleki eğitimin okulda yapılmasında en büyük payın eşi Müjgan Karagöz’e ait olduğunu söyleyen Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz “Müjgan Karagöz Ankara’da gerçekleştirdiği programlarda gerek bakanlarımız, gerekse milletvekillerimiz ile ikili sohbetlerinde okulumuza İş okulunu kazandırmıştır. Bu konudaki gayretlerinden ötürü Müjgan Karagöz’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

OKULA KOLTUK HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından engelli öğrencilerin aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler davetlilere ikram edildi. ENGÜDER Başkan yardımcısı Ayşe Doğan da daha önce söz verdiği koltuk takımını da yaşam evi bölümüne yerleştirdi.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10