Eleştirirsek doğru yolu buluruz

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ile beraber Eral Pasajında bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Tekirdağ 20.12.2012 21:55:00 0
Eleştirirsek doğru yolu buluruz
BAŞKANDAN BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİNE ZİYARET
Başkan Dalgıç, Dernek Başkanı Aydın Ersoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri, pasaj esnafı ve Ortacami Mahalle Muhtarı Şaban Tuncer tarafından karşılandı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden dernek başkanı Aydın Ersoy “Sizi hem eleştiriyor hem de takdir ediyoruz. Zaten eleştirilen kimse de çalışıyor demektir, eleştirirsek, konuşursak doğru yolu buluruz. Yiğidin hakkını teslim edeceksiniz. Muratlı Caddesini yapmak ve hiç kimsenin cesaret edemediği altyapıyı yapmak büyük bir iştir, bunun için size teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmasının ardından Ersoy, Başkan Dalgıç’a derneğin flamasını ve plaket takdim etti.
 

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Çalışmalarla ilgili de dernek yönetimine ve esnafa bilgi veren Başkan Dalgıç, altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti. “Şehri biraz yorduk, ancak son aşamaya geldik. Biraz daha sabretmemiz lazım” diyen Dalgıç, altyapı çalışmalarının kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.
 

GÖÇMEN KONUTLARINA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Ziyarette göçmen konutlarına doğalgaz gelmemesinin nedeninin sorulması üzerine de konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Dalgıç, oraya doğalgaz getirmek için gayret gösterdiklerini ifade ederek “Ancak diğer kurumlardan izin henüz gelmediği için yapamıyoruz. Ancak o izinin de Ocak ayı içinde geleceğini öğrendik, en kısa zamanda da oraya doğalgazı vereceğiz” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10