Tedbirli sürücü yolda kalmaz

Çerkezköy Kale Seyahat Bölge Müdürü İlker Dil, yoğun kar yağışı sonucu İstanbul Çerkezköy seferlerinde 1 saate kadar gecikmelerin yaşanabildiğini fakat herhangi bir seferin iptalinin söz konusu olmad

Çerkezköy 20.12.2012 21:56:00 0
Tedbirli sürücü yolda kalmaz

 Çerkezköy Haber - Yoğun kar yağışı, Çerkezköy trafiğinde olduğu kadar İstanbul-Çerkezköy yolunda da etkisini gösterdi.

 

ONLARCA KAZA MEYDANA GELDİ

İstanbul-Çerkezköy yolunda yoğun kar yağışı nedeni ile tedbirsiz yola çıkan birçok aracın trafik kazasına neden olduğunu belirten Kale Seyahat Bölge Müdürü İlker Dil, “Çerkezköy İstanbul yolunda aşırı kar yağışı sonucu aşırı derecede buzlanma oluştu. Bu nedenle gün içinde onlarca maddi hasarlı kaza meydana geldi. Zincirsiz trafiğe çıkan araçlar yolda kaldı” diye konuştu. 
 

ÖNLEMİMİZİ ALMIŞTIK

Kale Seyahat olarak meteoroloji haberlerini 10 gün öncesinden takip ettiklerini söyleyen İlker Dil, “Bu kar yağışını beklediğimiz için firma olarak gerekli tedbirlerimizi almıştık. Araçlarımızın hepsinin bakımını yaptık. Değiştirilmesi gereken tekerlekleri değiştirdik. Araçlarımızı karlı havada zincirsiz trafiğe çıkarmadık” dedi.
 

ZİNCİRSİZ TRAFİĞE ÇIKMAYIN

Yoğun kar yağışı nedeni ile araç seferlerinde 30 dakika ila 1 saat arasında gecikmeler meydana geldiğini kaydeden Kale Seyahat Bölge Müdürü İlker Dil, “Yolun kardan kapanmaması halinde tedbirini alan, zincirini takan hiçbir araç yolda kalmaz. Otobüs seferlerinde gecikmeler yaşanabilir fakat tedbirli firmaların seferlerinde herhangi bir iptal söz konusu olmaz” dedi ve tüm araç sürücülerini zincirsiz trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10