Süper Amatörde derbi yarın

Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sitespor, şampiyonluk hedefinden uzaklaşmak istemeyen Veliköyspor ile altıncı hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadel

21.12.2012 20:50:00 0
Süper Amatörde derbi yarın

 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ve Sitespor ligin altıncı hafta karşılaşmasında üç puan arayacak.

 

İKİ TEMSİLCİMİZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Süper Amatör Küme’de bu yıl istediği sonuçları alamayan ancak son iki haftada topladığı dört puan ile moral bulan Sitespor ligde ikinci sırada yer alan Veliköyspor ile karşı karşıya gelecek. Son hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor’u deplasmanda mağlup eden Sitespor aldığı üç puan ile düşme hattından kurtulmuş değil. Sitespor maçı hazırlıklarını sürdüren Veliköyspor bu maçtan 3 puanla ayrılarak ligde zirve yarışından kopmak istemiyor.
 

 “KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUZ”

Ligde dokuz puanla ikinci sırada bulunan Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yolunda en zor karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Sarı “Sitespor karşılaşmasına hafta içi yaptığımız antrenmanlarla iyi hazırlandık. Sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Ancak bütün olumsuzluklara rağmen rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Son haftalarda yakaladığımız galibiyet serisini bu karşılaşmada da sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
 

HEDEF ÜST SIRALAR

Alt sıralardan kurtulmak adına Veliköyspor karşılaşmasını hedef olarak gördüklerini söyleyen Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu” Ligin ilk üç haftasında şansız yenilgiler aldık. Velimeşe Belediyespor deplasmanından aldığımız bir puan ile kendimize gelmiştik. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Ulaş Belediyespor karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyduk. Üst düzey futbolumuzu Veliköyspor karşısında da sürdürerek karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
 

AHMET TANER KIŞLALI’DA OYNANACAK

Veliköyspor ile Sitespor Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 16.00’da başlayacak.
 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

Süper ligde yarın Sitespor ile Veliköyspor karşılaşması haricinde dört karşılaşma daha oynanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek . Karşılaşma ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 14.00’de başlayacak. Haftaya averajla üçüncü sırada giren Velimeşe Belediyespor evinde son haftalarda kötü sonuçlar alan Ulaş Belediysepor’u konuk edecek. Velimeşe Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Çorlu Sanayispor ise evinde Şarköyspor’u konuk edecek. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise yarın General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.
 

PUAN DURUMU

 

1-Çorlu Gençlerbirliği 13

 

2-Veliköyspor 9

 

3-Velimeşe Belediyespor 9

 

4-Şarköyspor 6

 

5-Marmaracıkspor 6

 

6-Ulaş Belediyespor 5

 

7-Çorlu Sanayispor 5

 

8-Muratlı Belediyespor 4

 

9-Sitespor 4

 

10-Çorluspor

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10