Trexta Fevzipaşaspor kayıpsız tamamlamak istiyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda uzun süren mağlubiyet serisini geçtiğimiz hafta sonlandıran Trexta Fevzipaşaspor 12.hafta karşılaşmasında ligin puansız ekiplerinden Büyükyoncalıspor ile karşı karşÄ?

21.12.2012 20:51:00 0
Trexta Fevzipaşaspor kayıpsız tamamlamak istiyor
Çerkezköy Haber -1.Amatör Küme B Grubu’nda alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekibin mücadelesinde Trexta Fevzipaşaspor deplasmanda Büyükyoncalıspor’a konuk olacak.
 

GALİBİYET İLE TAMAMLADI

Bu yıl 1.Amatör Lig B Grubu’nda üst sıraları hedefleyerek başlayan Trexta Fevzipaşaspor ligde üst üste aldığı mağlubiyet serileri ile ligin alt sıralarında yer aldı. Mağlubiyet serisini geçtiğimiz hafta Vakıflar Güvenspor karşılaşması ile sonlandıran Trexta Fevzipaşaspor rakibini 5-2’lik skor ile mağlup etmesini bilmişti. Trexta Fevzipaşaspor’un rakibi Büyükyoncalıspor ise ligde oynadığı on karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılarak ligin dibine demir atmış durumda.
 

13.00’DE BAŞLAYACAK

Büyükyoncalıspor ile Trexta Fevzipaşaspor Pazar günü Büyükyoncalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

 “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Trexta Fevzipaşaspor Yöneticisi Orhan Demir, karşılaşmadan mutlak galibiyeti ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek “Trexta Fevzipaşaspor olarak son haftalarda tatsız yenilgiler aldık. Trexta Fevzipaşaspor ligi en iyi şekilde tamamlayacaktır. Bunun için Trexta Fevzipaşaspor olarak iyi bir mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu haftaki rakibimiz Büyükyoncalıspor karşısında galibiyetten başka düşüncemiz yok. İyi bir karşılaşma olacak” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10