Çerkezköyspor galibiyet istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de son haftalarda aldığı puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile yollarını ayıran Çerkezköyspor yeni Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından il

21.12.2012 20:51:00 0
Çerkezköyspor galibiyet istiyor

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligin on ikinci hafta karşılaşmasında Suadiye Belediyespor karşısında üç puan arayacak.

 

TUZLASPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU

Ligde zor günler geçiren Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Tuzlaspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın ilk dakikalarında mağlup duruma düşen Çerkezköyspor ilerleyen dakikalarda beraberlik golünü bulmasını bildi. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi Tuzlaspor’un organize atakları karşısında çaresiz kalan Çerkezköyspor arka arkaya kalesinde goller gördü. Oyun disiplininden koptuktan sonra rakibi karşısında etkili olamayan temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

KARŞILAŞMA ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

Tuzlaspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Hüsamettin Balcı’nın istifa ettiği Çerkezköyspor’da Teknik Direktörlüğe ise Ergun Uncuoğullarından, yardımcı antrenörlüğe ise Muzaffer Kurt getirilmişti. Yeni Teknik Direktörü ile çalışmalarını sürdüren Çerkezköyspor yoğun kar yağışı nedeniyle hazırlıklarını Kızılpınar’da bulunan Oğuzlar Halı Sahası’nda sürdürdü. Dün yaptığı son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayan Çerkezköyspor maç saatini beklemeye başladı. Çerkezköysor ile Suadiye Belediyespor yarın saat 13.30’da Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek.
 

HAFTANIN MAÇI EDİRNE’DE

Haftaya aynı puanda ilk iki sırada giren Edirnespor Gençlik Kulübü ile Sultangazispor karşı karşıya gelecek. Bir önceki hafta deplasmanda Tekirdağspor’a mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Edirnespor Gençlik Kulübü Sultangazispor’u mağlup ederek taraftarına yaşadığı puan kaybını telafi etmek istiyor. 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Mehmet Lütfi Tomuş yönetirken, yardımcılıklarını ise Uğur Özçelik, Betül Nur Yılmaz ve Yalçın Biçer yapacak.
 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Haftaya üçüncü sırada giren Tuzlaspor ise deplasmanda İncirlispor ile karşı karşıya gelecek. Bakırköy Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Trakya derbisinde ise Lüleburgazspor ile Tekirdağspor karşı karşıya gelecek. Son haftalarda yükselişte olan iki takımın karşılaşması büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. 8 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

ALT SIRALAR KAYNIYOR

 Alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ile Babaeskispor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Avni Kalkavan Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Haftaya 11 puanla onbirinci sırada giren Bağcılarspor ise deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koyan Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

İzmit Çenesuyu-Babaeskispor

 

Edirnespor Gençlik-Sultangazispor

 

Lüleburgazspor-Tekirdağspor

 

Kırklareli Sanayi-Sultanbeyli Belediyespor

 

Çerkezköyspor-Suadiye Belediyespor

 

İncirlispor-Tuzlaspor

 

Bağcılarspor-Körfez Belediyesi Hereke

 

PUAN DURUMU

 

1-Sultangazispor 24

 

2-Edirnespor Gençlik 24

 

3-Tuzlaspor 21

 

4-Tekirdağspor 20

 

5-Körfez Belediyesi Hereke 18

 

6-Sultanbeyli Bld 17

 

7-Lüleburgazspor 15

 

8-İncirlispor 13

 

9-Suadiye Belediyespor 12

 

10-Çerkezköyspor 12

 

11-Bağcılarspor 11

 

12-Babaeskispor 10

 

13-Kırklareli Sanayi 6

 

14-Çenesuyu Plajyoluspor 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10