Soba bir hayatı daha söndürdü

Tekirdağ'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tekirdağ Cumhuriyet İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Saadet Dilek Artagan (47 ) hayatını kaybetti.

Tekirdağ 21.12.2012 20:54:00 0
Soba bir hayatı daha söndürdü
KAPIYI ÇİLİNGİRLE AÇTILAR
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü 1'ci sınıf öğrencisi olan kızı Aysel Ceren Domrul ile birlikte Ortacami Mahallesi Çınarlı Çeşme Sokak üzerindeki 4 katlı apartmanın 2'nci katında yaşayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Saadet Dilek Artagan'dan haber alamayan yakınları eve geldiklerinde kapı açılmasıyca kapıyı çilingirle açarak içeriye girdi.
 

KIZI HASTANEYE KALDIRILDI

Öğretmen anne ile kızını hareketsiz yatarken bulan yakınları sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Artagan'ın öldüğünü belirledi, Domrul ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 

DUMANLARIN GERİ BASTIĞINI SÖYLEDİ

Halasının ölüm haberi ile yıkılan Figen Erdoğan, halasının saat 01.30'da annesini aradığını ve çatıdaki bacanın üzerinde bulunan kapak nedeniyle dumanların geri bastığını söylediğini belirterek “Biz de itfaiyeden emekli baca işi yapan birini aradık. Kar nedeniyle gelemeyeceğini çatıya çıkamayacağını söyledi. Halama sobayı söndürmesini söyledik. O da bize sobayı söndürdüğünü, çok üşüdüklerini, birazdan elektrikli sobayı yakacağını söyledi. Sabah acı haberi öğrendik" diye konuştu.
 

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Saadet Dilek Artagan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kızı Aysel Ceren Domrul'un durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10