Kızılpınar’da ana arterler açık kaldı

Çarşamba gününden itibaren etkili olan kar yağışı karşısında Kızılpınar Belediyesi kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Karla mücadele çalışmalarÄ?

Çerkezköy 21.12.2012 20:54:00 0
Kızılpınar’da ana arterler açık kaldı

 Çerkezköy Haber – Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Kızılpınar’da 24 saat kriz masası oluşturuldu.

 

KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Çarşamba gününden itibaren etkisini artıran kar yağışında Kızılpınar Belediyesi’nce hummalı bir çalışma yürüttü. Oluşturulan kriz masası ile kar ve buzlanma sonrasında oluşabilecek olumsuzluklara karşı gece geç saatlere kadar kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıldı.
 

KORKMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “Kar ve buzlanma sonucu oluşabilecek olumsuzluklara karşı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz ile kriz masası oluşturarak yolların temizlenmesi için seferber olduk. Yapılan çalışmalar ile birlikte Kızılpınar’da ana arterlerimiz hep açık kaldı.
Toplu taşıma yapılan hiçbir yol kar nedeniyle kapalı kalmadı. Ana yollar ve kaldırımlar açıldıktan sonra ara sokaklarda kar temizleme çalışmaları yapıldı” ifadelerini kullandı. 
 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye personelinin kar ve buzlanmaya karşı nöbet sistemi ile 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Faruk Korkmaz “Kar yağışının başlaması ile birlikte belediyemize ait iki kepçe ve bir greyder ile ana arterlerdeki yollarımızı açtık. Yol tuzlama çalışmalarını aksatmadan sürdürdük. 24 saatlik süre zarfında yollarımıza 5 ton tuz döktük. Yaptığımız çalışmalarla da vatandaşlarımız ciddi bir sıkıntı yaşamadı” dedi.
 
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10