Karla mücadelede 6 ton tuz kullanıldı

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir kar temizleme çalışmalarını değerlendirdi. Veliköylülerin önceki gün sabaha karla uyandığını ifade eden Başkan Belindir, hava sıcaklığının iki de

Çerkezköy 21.12.2012 20:55:00 0
Karla mücadelede 6 ton tuz kullanıldı

 Çerkezköy Haber - Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir Belediye’nin yaptığı çalışmalar neticesinde herhangi bir aksaklık yaşanmadığını söyledi.

 

ANA ARTERLER HEP AÇIK KALDI

Belediye olarak kar yağışına karşı tedbirli olduklarını söyleyen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Belediye’ye ait kepçelerle ve üç vardiya halinde çalışan personelimiz ile birlikte Veliköy’de yoğun olarak yağan karın olumsuz etkilerini vatandaşlarımıza yaşatmamaya çalıştık. Hasta olanı evinden alıp hastaneye taşıdık. Ana arterlerimiz hep açık oldu. Toplu taşıma yapılan hiçbir yol yarım saat dahi kardan dolayı kapalı kalmadı. Ana yollar ve kaldırımlar açıldıktan sonra ara sokakları da açtık” dedi.
 

“6 TON TUZ KULLANDIK”

Özellikle Sanayi Bulvarı’nda sıkışmalar meydana geldiğini belirten Belindir “Fabrikalar mevkiine giden tırlar Sanayi Bulvarı’nda yaşanan kar yağışı nedeniyle bayırı çıkmakta zorlandılar. Bu duruma hazırlıksız yakalanan şoförlerimize belediye ekiplerimiz kepçelerle yardımcı oldular. Okul yollarında ve mahalle aralarında yollarımızı hep açık tutarak vatandaşımızı mağdur olmamasını sağladık. Sanayi Bulvarı’nda 24 saat boyunca ekiplerimiz hummalı bir çalışma içersinde olurken, bu kar yağışında belediye olarak 6 ton tuz kullandık. Gece gündüz demeden çalışmalara katılan bütün ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10