Büyükşehirin avantajlarını hep beraber göreceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı sendika binasında ziyaret ederek sendika hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çerkezköy 23.12.2012 20:47:00 0
Büyükşehirin avantajlarını hep beraber göreceğiz
BİR AİLEYİZ        
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı  Murat Koçak,  sendika çalışmaları hakkında Ertem’e bilgiler verdi. Her alanda üyelerine imkanlar tanımanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Koçak “Sendika olarak biz bir aileyiz.  Üyelerimizin çocuklarına, eğitim alanında günün imkanları nispetinde hizmetler sunmayı gaye edindik. Camiamıza mensup insanların işle  alakalı sorunları yanında,  hizmet verebileceğimiz her hususta yanlarındayız. Sendikamız eğitimden sağlığa pek çok konuda, yasaların tanıdığı haklardan üyelerimizin azamı derecede faydalanmasına özen göstermektedir” dedi. Sendikanın Çorlu şubesinin de geçtiğimiz günlerde faaliyete girdiğini söyleyen Koçak, ziyareti dolayısıyla Ali Ertem’e teşekkür etti.
 

ÇERKEZKÖY GELİŞECEK

Büyükşehir yasası kapsamında Tekirdağ’ın da bu paralelde büyük şehir olarak yerini alması sonucunda   ilçelerinin daha fazla gelişeceğini ifade eden Başkan Ali Ertem de “Büyük şehir  olmanın avantajlarını gelecek günlerde hep beraber göreceğiz. Daha fazla imkan, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam şeklinde bir çok alanda gelişmemizin önü açılmış bulunmaktadır.  Bu bağlamda Çerkezköy bu imkanları değerlendirerek daha çok gelişecektir” dedi.
 

SENDİKANIZ ÖRNEK ALINMALI

Ertem, ziyareti esnasında ayrıca, sendikanın Trakya bölgesinde çok faal olduğunu ifade ederek “Sendikanızın başta Trakya Bölgesi olmak üzere, yurdumuzun diğer bölgelerinde de aktif bir şekilde çalışmalar yaptığını, medyadan takip ediyorum.  Üyelerine ve üye çocuklarının eğitimine  göstermiş olduğu  özen, gerçekten dikkatimi çekiyor. Üye ve üye ailelerine vermiş olduğunuz önem,  aslında bir çok kurum ve insan tarafından örnek alınmalıdır” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10